Saturday , April 13 2024

Andreea Esca, in uniforma de liceu la 25 de ani de la absolvire (FOTO)

esca uniforma

Ştirista Pro Tv a îmbrăcat, sâmbătă, din nou uniforma la întâlnirea de 25 de ani de la terminarea liceului. Prezentatoarea tv a fost o adevărată apariţie printre foştii colegi de şcoală. Dincolo de celebritate, Esca a atras toată atenţia când a apărut îmbrăcată în sarafan şi a purtat bentiţă, iar părul a fost prins într-o coadă de cal, ca pe vremea când îşi tocea coatele pe băncile şcolii.
esca colegiApariţie inedita a Andreei Esca în curtea Liceului Gheorghe Lazăr, unde s-a format. Şirista a optat pentru o ţinută şcolărească la revederea cu foştii colegi, alegere care s-a dovedit a fi foarte inspirată. A îmbrăcat o cămaşă de culoare bleu, a purtat sarafan bleumarin la care a asortat o pereche de pantofi stiletto în nuanţa bluzei.
Foarte atentă la detalii, Esca a avut matricola “ataşată” uniformei, a purtat bentiţă şi chiar şi-a pus extensii pentru a-şi prinde părul în coadă, ca pe vreme când era elevă. Emoţionată, ştirista a publicat mai multe fotografii de le eveniment pe reţeaua de socializare, imagini în care apare extrem de zâmbitoare alături de foştii colegi şi o profesoară, dar şi împreună cu cea care i-a fost colegă de bancă.
esca1Andreea Esca a absolvit în urmă cu 25 de ani Liceul “Gheorghe Lazăr” din Capitală, aflat pe bulevardul Regina Elisabeta, la intrarea în Parcul Cişmigiu.
click.ro

Vezi si

VIDEO. Imagini rare cu actorul Gene Hackman, ajuns la 94 de ani

Gene Hackman, unul dintre cei mai importanți actori de la Hollywood, acum în vârstă de …