Monday , October 3 2022

Andreea Esca, împreună cu soţul şi copiii, respectă tradiţiile de Sarbatori

Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 19.00, împreună cu soţul şi copiii, respectă tradiţiile româneşti, după cum a declarat vedeta de televiziune, la Pro TV International.
De Crăciun, vedeta Pro TV International Monica Dascălu le oferă românilor din afară ţării o ediţie specială, de la ora 16.30, cu o familie care îi va încânta pe telespectatori prin prezenţă şi prin dialog.
Monica i-a primit într-un decor festiv de Crăciun, la emisiunea “Weekend cu Monica Dascălu”, pe Andreea Esca împreună cu soţul ei, Alexandre Eram, şi cei doi copii, Aris şi Alexia. Pe lângă planurile de sărbători, Andreea şi Alexandre au vorbit cu drag despre tradiţiile româneşti pe care le respectă şi mai ales despre costumele populare, nelipsite din garderoba niciunui membru al familiei.
Mai mult, Andreea Esca a vorbit despre faptul că ea a moştenit şi a crescut cu această pasiune şi respect pentru tradiţii în familie, tatăl ei fiind un exemplu în acest sens. El chiar a cumpărat o casă veche românească din zona Făgăraşului şi a donat-o Muzeului Satului din Sibiu, unde lipsea un astfel de exemplar.
Şi pentru că familia este foarte importantă pentru prezentatoarea Ştirilor Pro TV de la ora 19.00, Andreea Esca a povestit ca ea şi soţul său au petrecut întotdeauna vacanţele, fie cele de vară sau de sărbători, împreună cu copiii. Vedeta Pro TV a spus că rar a plecat doar cu soţul ei câteva zile şi că, în general, nu contează locul în care merg, ci contează mai mult persoanele alături de care petreci.
Aris şi Alexia şi-au completat părinţii în discuţia purtată cu gazda emisiunii “Weekend cu Monica Dascălu”, la Pro TV International, şi au profitat de ocazie pentru a vorbi despre Moş Crăciun şi a-i aminti acestuia ce îşi doresc. Dacă Aris nu şi-a dorit decât două lucruri – câteva figurine şi o rampă specială pentru concursuri cu ele, Alexia şi-a exprimat mai multe dorinţe legate de un telefon mobil, o geantă pentru căţelul ei şi câteva brăţări colorate de cauciuc.
Tot din emisiunea “Weekend cu Monica Dascălu”, difuzată pe 25 decembrie, telespectatorii români vor avea ocazia să afle mai multe despre planurile copiilor vedetei Pro TV. Aris a spus că nu este decis deocamdată ce carieră să urmeze, în timp ce Alexia îşi doreşte să devină doctor legist, dar în acelaşi timp este foarte pasionată de dans. Nu numai că urmează cursurile unei şcoli de profil, dar participă şi la competiţii, muncind mult pentru primul loc. Tot ea a încheiat emisiunea, cântând un colind în limba franceză.

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …