Wednesday , February 1 2023

Andreea Esca, despre plecarea vedetelor din Pro TV

esca

Andreea Esca a vorbit într-un interviu acordat Radar de media despre situația actuală de la Pro TV, dar și despre plecarea în masă a vedetelor la postul concurent.
Cum vezi situația actuală de la PRO TV?
Mie mi se pare că e o falsă problemă, mi se pare totul foarte exagerat. Din punctul meu de vedere, în cazul departamentului de știri n-am simțit nicio modificare, suntem aceeași oameni care fac aceleași lucruri de 20 de ani.
Crezi că migrarea vedetelor către postul concurent va defavoriza cumva stația?
Nu cred. Multe dintre aceste nume sunt găsite și formate de PRO TV, pentru a deveni adevărate vedete de televiziune.
Facem asta și în continuare, cu alți oameni. Deci, nu cred că va fi o problemă. Oricum, PRO TV, a fost întotdeauna o fabrică de vedete, peste gardul căreia s-a uitat mereu cu jind concurența.
Iar faptul că acum unii se laudă cu vedetele create de PRO TV este măgulitor pentru noi, și este recunoașterea clară a valorii pe care o are școala PRO.
Citește interviul integral pe  Radardemedia.ro.
 
 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …

3 comments

  1. Este oribil ce se inampla !!! Cum sa plece de la o televiziune asa de mare si de importanta atat de multi oameni? Atatea vedete? Cum e posibil? Deci daca mai pleaca si Smiley si Pavel ar trebui sa da-ti faliment. Eu iubeam mult acest post de televiziune si il iubesc in continuare, dar cand vad ce se intampla un post care avea ceva original (emisiuni, seriale, actori de calitate si prezentatori) sa se transforme intr.un post pe care nu mai poti vedea decat siri, 1-2 emisiuni si ele facute ieftin mai nou si filme straine cumparate. Unde sunt telenovelele romanesti cu actorii nostri? unde sunt emisiunile acelea de calitate in care se vedea de deaparte ca se investea mult (dansez pt tine, romanii au talent, si multe altele), unde sunt oamenii de la pro? Ce se intampla? Trebuie urgent sa se faca ceva altfel se pierde mult si e pacat Pro nu e un rahat, nu e o ieftinatura, nu e un gunoi…e Profesional, e de calitate iar asta trebuie sa se vada…inca mai am speranta ca se va rezolva totul si va fi ca la inceput !!! Doamne ajuta iubesc acest post de televiziune, nu pot sa vad cum toti oamenii buni pleaca la antena, kanal d, sau national tv..unde vezi doar porcarii si ieftinaturi ( sa nu dau exemple precum ochii din umbra, iubiri secrete, poama acra..etc…sunt destule). Vrem calitatea si profesionalismul trustului PRO nu porcariile posturilor de televiziune concurente. Sa faceti urgent ceva nu se poate ramane asa!!! Va iubesc !!!

  2. Esca ,fata draga , nu ti-e rusine cind citesti la stiri despre niste escroci ca Becali, Cristi Borcea ,niste neica nimeni de care nu se intereseaza mai nimeni.? Rusine

  3. Daca intra la racoare motanul Felix, s-ar putea ca vedetele care au plecat de la Pro TV la Antena 1 sa ramana someri. Dupa cum spune si Andreea Esca, Pro TV-ul formeaza vedete. Ce s-a ales de Florin Calinescu si Teo dupa ce au parasit Pro TV-ul?