Monday , March 4 2024

Andreea Esca a lipsit in premiera de la stirile Pro TV din timpul saptamanii

esca

Stirista nu a putut fi prezenta la pupitrul Stirilor ProTV de la ora 19.00 ea fiind inlocuita de colega ei Oana Andoni. Vedeta TV se afla inca in New York, ea fiind blocata in aeroportul JFK din cauza zapezii care a paralizat SUA. Drept urmare jurnalista nu a putut sa paraseasca America din cauza ninsorii abundente care s-a abatut in aceste zile asupra Statelor Unite.
“Toata lumea a stat si a indurat prin avioane cateva ore, in speranta ca vor putea pleca, dar era absolut imposibil, pentru ca zapada se punea de fiecare data pe aripi. Comandantul aeronavei Air France, in care eram noi, ne-a spus la un moment dat foarte simpatic ca prefera sa nu plecam, cu toate ca stie ca ne-a suparat atatea ore, decat sa ajunga un subiect la stiri”, a povestit Andreea Esca, printr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor PRO TV, vineri seara.
Aeroportul internaţional JFK din New York şi-a suspendat zborurile, vineri dimineaţa, din cauza furtunii de zăpadă care afectează nord-estul Statelor Unite, iar şcolile şi tribunalele newyorkeze au rămas închise.
Aeroportul internaţional JFK din New York s-a redeschis vineri la amiază, după ce a fost închis timp de trei ore din cauza furtunii care a afectat nord-estul Statelor Unite în cursul nopţii.
“O pistă este deschisă acum. Zborurile se reiau”, a anunţat Autoritatea Portuară a New York şi New Jersey, care administrează cele trei aeroporturi newyorkeze JFK, LaGuardia şi Newark.
Vineri dimineaţă, aproximativ 800 de zboruri au fost suspendate, iar aproximativ 200 întârziate, în cele trei aeroporturi, potrivit site-ului specializat Flightaware.com.
New York-ul era acoperit vineri de un strat gros de zăpadă, iar temperaturile au coborât până la minus 11 grade Celsius. ONU şi-a suspendat, de asemenea, activităţile pentru această zi.
Noul primar Bill de Blasio le-a recomandat newyorkezilor să rămână acasă.
“Furtuna rămâne periculoasă. Va fi foarte frig astăzi, iar newyorkezii trebuie să fie extrem de prudenţi afară”, a declarat el. “Cel mai bun lucru pe care îl pot face este să nu folosească drumurile, pentru a putea deszăpezi, şi să se asigure că persoanele în vârstă şi vecinii vulnerabili nu au nevoie de ajutor”, a adăugat el.
 
 

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …