Andreea Berecleanu a aparut prima oara in public cu chirurgul Stan, la nunta Sandrei Stoicescu

08 octombrie 2013, 12:31

berecleanuE oficial! Zvonurile aparute in presa conform carora Andreea Berecleanu ar forma un cuplu alaturi de chirurgul plastician Constantin Stan, nimeni altul decat medicul care ii “aranjeaza” fata, prind din ce in ce mai mult contur. Conform martorilor oculari, cei doi au venit tinandu-se de mana, sambata seara, la petrecerea de nunta a Alessandrei Stoicescu.

Cum era de asteptat, au atras toate privirile. Iar ei nu numai ca nu s-au simtit stanjeniti, ba chiar au facut risipa de gesturi tandre, precum tinerii indragostiti. Si, semn ca se iubesc foarte mult, Andreea Berecleanu si medicul Stan au dat frau liber sentimentelor si au stat numai impreuna, sorbindu-se din priviri, toata noaptea. N-au stat retrasi, ci au dansat, au socializat cu invitatii, Andreea facandu-i cunostinta partenerului sau cu mai toti colegii din trustul a carui angajata este.

Se pare ca Andreea Berecleanu s-a linistit total in urma furtunii din presa declansate de vestea ca a divortat de Andrei Zaharescu, cel care i-a fost partener timp de 14 ani si cu care are doi copii.

Cu eleganta-i binecunoscuta, Andreea a preferat sa fie cat mai discreta in privinta noii sale relatii. Mai mult, si ea, si fostul ei sot au inteles sa nu faca din despartirea lor un circ mediatic, asa ca s-au ferit de orice declaratii care sa lase loc interpretarilor.

Si partenerul ei actual este cunoscut pentru discretia cu care isi invaluie viata pesonala. Chirurgul Stan a fost implicat intr-o relatie de lunga durata cu medicul nutritionist Mihaela Bilic.

wowbiz.ro

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. rodica 09/10/2013 la ora 6:16 -

  Si cand ne bucuram si noi ce-i de pe margine…:uite d-le in sfarsit si-n lumea asta media o familie intr-adevar unita ” – asa dadeau impresia.
  Inca o data se confirma ca aparentele sunt inselatoare.
  Raman la parerea ca lumea artistica, media si cea politica actuala se bazeaza pe superficialitate in ceea ce priveste relatiile familiale. Unde intorci capul, dai de familii constituite doar de dragul mediatizarii, fara sansa de functionalitate, oameni care se casatoresc doar ca sa se vorbeasca de ei, al caror dosar de divort este pregatia inainte de cununia civila…
  Si ce este mai rau, acestea sunt modelele de viata pe care le promoveaza pentru generatia tanara.Ii invinovatim pe tineri ca sunt superficiali, fara repere morale si fara target…de unde sa in modelele? – da la oameni de acest gen? Si culmea este ca acesti oameni superficiali isi aroga cu obraznicie relatii si comportamente care devin model referential.
  Cu unele exceptii(al copiilor care stiu sa-si aleaga modele si valori), constatam ca tinerii sunt impresionati de aceste modele mediatizate intens si pur si simplu, apa cenusie a mediocritatii ii cuprinde, le ineaca aspiratii – daca le au-