Wednesday , February 1 2023

Andreea Banica si-a retusat chipul, la 36 de ani

andreea-banica

Andreea Bănică (36 de ani) s-a decis în sfârşit să apeleze la câteva intervenţii noninvazive pentru a scăpa de ridurile care puseseră stăpânire pe chipul său, iar rezultatele sunt mulţumitoare.
Andreea, mult intinerita
Andreea, mult intinerita
După ce în urmă cu doi ani presa a publicat o fotografie neretuşată cu Andreea Bănică, în care faţa îi era brăzdată de riduri, iată că, zilele trecute, la insistenţele prietenei sale, Miki de la ex-K-pital, solista şi-a luat inima în dinţi şi a bătut la uşa unui specialist.
Doctorul Bogdan Niculae i-a injectat Andreei botox, pentru ridurile frunţii şi pentru cele din jurul ochilor, acid hialuronic, pentru zona gurii, şi i-a mărit şi buzele, care i se cam subţiaseră, odată cu trecerea vremii. Andreea este atât de mulţumită de rezultat, încât parcă îi pare rău că nu a luat aceste măsuri de acum câţiva ani, încercând în zadar să-şi ascundă imperfecţiunile feţei sub un strat mult prea gros de fard.
libertatea.ro
 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …

One comment

  1. Foarte “reusita” aceasta interventie faciala. Andreea Banica a ajuns sa arate ca o mumie.