Wednesday , July 6 2022

Andreea Balan si Keo isi ridica vila impreuna, dar artista nu vrea sa aiba copii

Andreea Balan si Keo pun impreuna umarul la construirea unei frumoase vile in Pipera: “Acum casa este in constructie, la rosu, nici macar nu am apucat sa o compartimentam. Vom avea destul de multe camere, cu atat mai mult cu cat acolo va fi si studioul lui Keo, iar eu vreau sa-mi fac sala de repetitii si o incapere in care sa-mi depozitez toata recuzita pentru spectacole, inclusiv costumele de scena. Keo se ocupa acum de constructie, iar eu ma voi ocupa de amenajari, dar probabil in primavara.
Terenul este al lui Keo, l-a cumparat de ani buni, dar nu eram hotarati daca sa ne construim o casa. Am intrebat-o si pe Andreea Banica, pe mai multi artisti inainte sa ne apucam”, a declarat Andreea, pentru CANCAN.ro.
Blonda nu se fereste sa recunoasca pe sleau faptul ca nu este pregatita sa dea nastere unui copil si ca o sa inceapa sa reflecteze la lucrul acesta abia petse cativa ani:”Nu ma gandesc sa fac copil acum. Sunt inca tanara (n.r. 28 de ani) si la mine cariera este pe primul plan. O sa ma gandesc la asta dupa varsta de 30 de ani. Asa au facut si alte colege de-ale mele, Andreea Bnaica si Corina, de exemplu. Eu nu m-as vedea ca Antonia, sa am copil la 20 de ani. Poate ca ea este fericita, dar eu una nu consider ca ar fi potrivit, pentru mine. Trebuie sa simti ca vrei sa faci un copil, iar eu nu simt”, a mai spus Andreea.

Vezi si

VIDEO. Chitaristul Carlos Santana a leșinat și s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în SUA

Legendarul chitarist american Carlos Santana s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert în aer …