Thursday , December 7 2023

Andreea Balan i-a umplut de nervi pe cei de la Antena 1 cu fitele ei

andreea balan

In urma cu aproximativ o saptamana, Andreea Balan si colegii ei din juriul de la “Te cunosc de undeva” au fost invitati sa participe la o editie speciala a show-ului “Totul e permis”. Toti au fost incantati de concurs si probe, mai putin Andreea Balan care se arata mereu nemultumita, dupa cum au aflat reporterii WOWbiz.ro.
Colegii Andreei Balan din juriul de la “Te cunosc de undeva” – Ozana Barabancea, Aurelian Temisan si Andrei Aradits – s-au obisnuit deja sa traga numeroase duble la emisiune pentru ca ba se contrazic prea mult cu ea, ba Andreea ii ciupeste atunci cand nu i se da dreptate, dupa cum sustin surse din trustul Intact in urma cu cateva saptamani.
Ei bine, se pare ca Balanca nu e multumita in general, iar intreaga echipa e nevoita sa tot traga duble. Asta s-a intamplat si la show-ul “Totul e permis”, o editie speciala ce s-a filmat in urma cu mai bine de o saptamana.
“Andreea Balan era nemultumita. La concurs, la probe, ea iesea cel mai rau, cu punctaj mic, nu se incadra in timp si mereu comenta. Ba ca ceasul nu e bun, ba ca nu merge bine cronometrul si gasea tot felul de scuze lasand de inteles ca era nedreptatita. Asa, echipa s-a conformat, ca sa fie ea multumita, si au tras cateva duble. Filmarile au intarziat mai bine de patru ore numai din cauza asta. Desi echipa e obisnuita cu ea, pentru ca si la “Te cunosc de undeva”, la filmari, ea le face la fel, de data aceasta chiar a reusit sa-i umple pe toti de nervi”, au declarat surse din trustul Intact.

Vezi si

VIDEO. Cântecul de Crăciun din 1958 care a detronat piesa ”All I Want for Christmas is You” interpretată de Mariah Carey 

Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, Mariah Carey ajunge an de an în fruntea topurilor …