Friday , December 9 2022

Andreea Balan, amendata de Antena 1 pentru ca i-a trimis SMS-uri in direct lui Maruta

andrea balan

Triunghiul amoros Andreea Balan – „amanta” Misty – Keo a fost dezbatut pe larg si in mai multe editii de principalele emisiuni tabloide din Romania. Desi toata lumea si-ar fi dorit sa obtina declaratii de la femeia dezamagita si inselata din aceasta poveste – Andreea Balan, cantareata n-a acordat decat un singur interviu.
Fiind sub contract cu Antena 1, blonda n-a avut de ales si a facut declaratiile pentru Simona Gherghe. Insa cateva zile mai tarziu, Andreea a fost o prezenta destul de activa si in emisiunea rivala, La Maruta. E drept, nu se afla in platou, insa, nemaputand suporta sa auda ce se discuta despre ea, cantareata a inceput sa-i trimita sms-uri lui Catalin pe care acesta le-a citit in direct, din dorinta de a prezenta opiniile tuturor partilor implicate.
Surse din Antena 1 au declarat pentru WOWbiz.ro ca sefii televiziunii au fost foarte furiosi pe faptul ca vedeta, cu care postul are un contract de exclusivitate foarte ferm si generos, „a tradat” contribuind prin sms-urile ei la succesul emisiunii lui Maruta. Prin urmare, Andreea a fost chemata la ordine si amendata cu 5.000 de euro.

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …