Wednesday , February 1 2023

Andra și Cătălin Măruță sunt infectați cu coronavirus

Cătălin Măruță a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Prezentatorul Pro TV a declarat, prin intermediul unor InstaStory, că va continua emisiunea ”La Măruță” de acasă și că va găsi cea mai bună soluție pentru ca show-ul să nu ia pauză. El a mai spus, tot pe InstaStory, că el, Andra și Eva sunt într-o ”gașcă”, dând de înțeles că au toți trei COVID, în timp ce David este în altă ”gașcă”, dar nu a oferit mai multe detalii.


Cătălin Măruță a anunțat, pe pagina sa de Instagram, că va sta acasă 14 zile, cu familia sa, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus. El se simte bine și va continua să apară, de acasă, la emisiunea pe care o prezintă la Pro TV.

“Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e. Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus Măruță.

 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …