Thursday , February 2 2023

Anda Adam si Catalin Botezatu s-au sarutat pe scena, la Sibiu

foto: libertatea.ro
foto: libertatea.ro
Anda Adam a pregătit o surpriză de zile mari publicului prezent în număr mare la Sibiu, la premiile Media Music Awards. Vedeta s-a sărutat pe scenă cu nimeni altul decât Cătălin Botezatu, relateaza Libertatea.
După ce au venit împreună la Media Music Awards, păşind pe covorul verde de mână, Anda Adam şi Cătălin Botezatu mai dau un motiv de bârfă cârcotaşilor. Cântăreaţa a făcut un show incendiar pe scenă, în care a cântat cea mai nouă piesă şi a dansat într-un număr incendiar de coregrafie, alături de băieţii din echipa ei. – îmbrăcaţi în costume de jucători de fotbal american. Dar cireaşa de pe tort a fost oferită publicului la final, când, solista a dat casca jos unuia dintre dansatorii ei şi l-a sărutat pe … gură. Şi mai mare a fost surpriza însă când audienţa a observat că bărbatul cu care Anda a împărtăşit momentul intim este nimeni altul decât Cătălin Botezatu.
“Am pregătit împreună surpriza. În momentul în care am sărutat-o m-am simţit bine”, ne-a declarat Cătălin, după episodul plin de pasiune de pe scena Media Music Awards.
Piaţa Mare din Sibiu găzduieşte Media Music Awards, unde publicul va putea vedea artişti Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob și Zdub, Delia, Fly Project. În deschiderea evenimentului vor cânta Nicole Cherry și Red Blonde, iar Faydee este primul artist internațional confirmat care va concerta la Media Music Awards 2013.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …