Wednesday , December 7 2022

Anda Adam şi Cătălin Botezatu au vorbit pentru prima dată despre relatia lor

anda adam-botezatu

După ce s-a zvonit că Anda Adam şi Cătălin Botezatu au devenit un cuplu, cele două vedete au vorbit deschis pentru prima dată despre relaţia dintre ei.
Cei doi au declarat, cu ocazia unui pictorial realizat împreună pentru revista Tabu, că au o relaţie, însă natura ei a fost explicată foarte voalat, în cuvinte care lasă loc de interpretări.
“Este şarmant, sexy, elegant din toate punctele de vedere. (…) Ne simţim bine împreună ori de câte ori ne înâlnim. Suntem în stadiul de a ne trăi viaţa cât mai intens cu putinţă. Nu ţin să pun o etichetă relaţiei noastre pentru că nu mi-a plăcut niciodată să-mi încorseteze trăirile şi sentimentele sub umbrela unor cuvinte. Suntem doi oameni maturi şi responsabili pe care însă nu-i interesează normele sociale şi gura lumii”, a declarat Anda Adam pentru tabu, cu ocazia unui pictorial realizat împreună cu Botezatu.
Întrebat în ce stadiu este relaţia dintre ei doi, Cătălin Botezatu a răspuns în acelaşi sens ambiguu ca şi Anda.
“Nu îmi place să vorbesc în public despre o relaţie, mai ales când este implicată o femeie celebră. Consider că femeia de lângă mine trebuie protejată. Avem o relaţie deschisă, suntem adepţii motto-ului “Trăieşte-şi clipa”, suntem două firi într-o continuă căutare, avem nevoie de mult spaţiu, iar dorinţa de libertate ne aproprie”, a afirmat Cătălin Botezatu.

Vezi si

A murit Kirstie Alley, actrița cu trei premii Emmy din comedia „Uite cine vorbește” și din sitcomul „Cheers”

Actrița Kirstie Alley, câștigătoare a trei premii Emmy și care a jucat în filme cunoscute, …