Thursday , February 2 2023

Anda Adam, oferta tentanta de la Antena 1. 25.000 de euro pentru un nou sezon "Te cunosc de undeva?"

anda adam

Anda Adam a fost ofertată pentru un nou sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Cântăreaţa îşi va îmbogăţi conturile cu 25.000 de euro, în cazul în care va semna iar cu Antena 1.
Anda Adam (33 de ani) se află în vizorul conducerii postului din Băneasa pentru o nouă producţie tv. Mulţumiţi de prestaţiile cântăreţei la „Te cunosc de undeva?” şi „Splash! Vedete la apă”, care s-a derulat la Antena 1 din luna iulie, boşii postului i-au făcut artistei o nouă ofertă de a reveni pe sticlă din toamna acestui an. 25.000 euro ar putea primi artista dacă va fi de acord să bată palma pentru un nou sezon la „Te cunosc de undeva?”.
Anda a dovedit, pe parcursul ultimului sezon al show-ului, că poate să abordeze orice stil muzical şi să aibă prestaţii scenice de senzaţie. Cântăreaţa a reuşit să intre în pielea unor personaje cu tipologii diferite.
Cunoscută pentru stilurile pe care le-a abordat de-a lungul carierei sale muzicale, precum dance, pop sau R&B, Anda Adam a demonstrat că interpretează la fel de bine şi rock, latino sau hip hop, ba chiar şi muzică lăutărească. Dintre personajele pe care le-a imitat până acum pentru „Te cunosc de undeva?”, cele mai spectaculoase au fost Amy Winehouse, Cornelia Catanga, Sarah Brightman, Alicia Keys, Pepe, Ion Dolănescu, Alex Velea şi Cristi Minculescu.
În ceea ce priveşte planul personal, Anda nu e tocmai fericită. Surse din preajma vedetei au povestit pentru Click! că Anda numără zilele până la nunta fostului ei iubit, Victor Slav, cu Bianca Drăguşanu.
După ce s-au despărţit anul trecut, Anda şi Victor au mai păstrat legătura, iar solista nu credea că fostul ei iubit şi noua cucerire vor merge chiar atât de repede spre altar. Nemulţumirile ei pe plan personal sunt confirmate de declaraţiile pe care Anda le-a făcut pentru Click! săptămâna trecută. Solista a spus că până acum nu a fost cerută niciodată de soţie de unul dintre iubiţii ei şi că îşi doreşte o familie cât mai repede.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …