Thursday , April 18 2024

Anca Turcasiu si sotul ei frecventau cluburile de swingeri. Motivul real pentru care au divortat

anca turcasiu

Când mulţi prieteni se pregăteau să le ceară reţeta unui mariaj solid şi fericit, Anca Ţurcaşiu şi soţul ei, medicul Cristian Georgescu, aveau să arunce bomba. Cântăreaţa îşi anunţa apropiaţii că nu mai formează un cuplu cu bărbatul cu care a fost căsătorită 16 ani şi împreună cu care are un băieţel. Luna trecută, artista şi medicul s-au dus de comun acord la notar şi au semnat actele de divorţ.
Cei soi şi-au spus “adio” în cel mai civilizat mod, ba chiar au rămas în relaţii foarte bune. Deşi la prima vedere apucăturile lor neortodoxe în materie de sex ar fi fost la un moment dat un motiv pentru orice cuplu, pe cei doi nu petrecerile din cluburile de swingeri unde făceau sex în grup le-au pus capac. Potrivit lui Cristian Ţânţăreanu, naşul lor de cununie, Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu aveau mici neînţelegeri şi se şicanau de mai mult timp, lucruri mărunte care în timp au deteriorat relaţia lor.
“Am vorbit chiar şi sâmbătă cu ei. Nu erau supăraţi deloc. În cercul lor nu era niciun secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul tineri rebeli, cărora le place viaţa. au vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia.
Mi-a zis că nu poate să-mi dea stimulente că îmi cedează inima! De câteva ori au fost şi la mine în discotecă. Se întâlneau la partenerii lor acasă, în diferite cluburi, ba chiar plecau şi în vacanţe în străinătate împreună. Nu se întâmpla zilnic, ci la o lună. Pentru ei acest lucru era ca o escapadă pentru alţii la Vama Veche, unde mulţi ajung în costumul lui Adam şi Eva. El era mai libertin, Anca nu era prea încântată. Ea zicea tot timpul că este obosită şi că a doua zi se trezeşte devreme, dar nu din cauza asta s-au despărţit, pentru că mergeau acolo de comun acord, nu o forţa nimeni. Au divorţat din cauza unor motive prosteşti. Ambiţii, care nu îşi aveau rostul, de genul că el voia într-o seară să stea mai mult într-un loc, iar ea voia să plece acasă pentru că avea treabă dimineaţa”, a mărturisit miliardarul din Corbeanca pentru Click.
Deşi scrie negru pe alb că Anca Ţurcaşiu şi medicul Cristian Georgescu nu mai sunt soţ şi soţie, cei doi locuiesc încă împreună, în casa lor din Corbeanca, dar în camere separate.

Vezi si

VIDEO cu Katy Perry, în momentul în care îi cade bluza în direct la TV. S-a ascuns sub pupitru

Cântăreața americană Katy Perry a vrut să impresioneze cu o ținută vestimentară aparte în juriul …