Sunday , November 27 2022

Anca Pandrea: „Stela Popescu trăgea de Iura al meu"

După ce a fost atacată dur de Stela Popescu, care a criticat-o pentru initiativa de a-l atrage pe Iurie Darie in scandalul pozelor erotice, Anca Pandrea a ţinut să-i răspundă cu aceeaşi monedă.

Partenera de viaţă a lui Iurie Darie a aruncat bomba, lăsând să se înţeleagă că, în urmă cu un deceniu, celebra actriţa ar fi vrut să îl seducă pe Iura.
„Îmi pare rău pentru Stela Popescu. Am crezut că va îmbătrâni frumos. În loc să fie mândră că un cuplu din generaţia ei poate face aşa ceva, ea preferă să atace. Ar fi bine să stea în banca ei, altfel o să-i amintesc de întâmplarea de acum zece ani când a tras de Iura al meu”, a mărturisit Anca Pandrea, într-un interviu acordat ziarului Naţional.
În legătură cu pictorialul fierbinte, Anca Pandrea a declarat că acuzaţiile conform cărora actorii ar fi fost drogaţi sau băuţi sunt pure fabulaţii: „Nimic din ce s-a afirmat cu rea intenţie nu este adevărat. Mai mult, cei care spun toate aceste tâmpenii se regăsesc în ele. Nu vreau să mă cobor la nivelul lor, să mă ţigănesc”.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …