Sunday , October 2 2022

Amy Winehouse este obsedată de curăţenie

Cântăreaţa Amy Winehouse, care a avut probleme legate de consumul de droguri şi alcool, şi-a uimit prietenii cu efortul fanatic pe care îl depune pentru a-şi păstra curată locuinţa din Londra, informează femalefirst.co.uk.
Prietenii ei consideră că această nouă pasiune îi face bine artistei.
“Amy a devenit obsedată de curăţenie şi petrece mai multe ore pe zi frecând şi lustruind. Este o încercare de a se menţine calmă. Aşa că nimeni nu încearcă să o oprească”, a declarat o sursă pentru revista Reveal.
“Una dintre activităţile ei preferate este să încerce noi produse de curăţat – le adoră. Chiar stă ore întregi şi freacă la fiecare centimetru din casă”, a mai spus sursa citată.
De asemenea, s-a mai spus despre cântăreaţă că a făcut o curăţenie generală, în urma căreia a renunţat la haine în valoare de 20.000 de lire sterline, pe care le-a donat.
“(Hainele n.r.) erau semnate de designeri de top. Te-ai aştepta să fie arse cu ţigara şi să aibă mirosul nopţilor petrecute la petreceri, dar toate erau în stare foarte bună”, a mai spus o sursă.
La sfârşitul lunii februarie, presa a scris că Amy s-a apucat de lecţii de balet, dorind să fie în formă înainte de a reveni pe scenă. Astfel, ea şi-a amenajat un studio şi o sală de fitness în propria locuinţă.

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …