Saturday , December 2 2023

"American Hustle", Cate Blanchett si Matthew McConaughey, câştigători la gala premiilor Sindicatului actorilor americani

american hustle

Sezonul premiilor continuă la Hollywood! După Globurile de Aur a fost rândul Sindicatului actorilor americani să îi premieze pe cei mai buni. Pelicula ”American Hustle”/”Ţeapă în stil american” a fost desemnată cel mai bun film, Cate Blanchett, cea mai bună actriţă, iar Matthew McConaughey, cel mai bun actor. Evenimentul a avut loc noaptea trecută la Los Angeles, la Screen Actors Guild Awards.
”Ţeapă în stil american”, în regia lui David O. Russell, a fost ales cel mai bun film. Pentru mulţi critici este o surpriză pentru că erau siguri că va câştiga pelicula ”12 ani de sclavie”, de Steve McQueen.
Actriţa australiană Cate Blanchett s-a impus la categoria ”cea mai bună actriţă” cu rolul din Blue Jasmine, în regia lui Woody Allen. Tot ea a câştigat şi la Globurile de Aur, iar criticii spun că anul acesta Cate are cele mai mari şanse să plece acasă cu OScarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Ea mai are o statuetă a Academiei, dar pentru rol secundar în filmul Aviatorul.
Matthew McConaughey a fost premiat la categoria Cel mai bun actor pentru interpretarea unui bolnav de SIDA în “Dallas Buyers Club”. Screen Actors Guild Awards este una dintre cele mai urmărite gale din sezonul premiilor cinematografice de la Hollywood, care culmineaza cu ceremonia Oscarurilor.

Vezi si

Taylor Swift, în fruntea clasamentului celor mai ascultaţi artişti din 2023 pe platforma Spotify

Taylor Swift va încheia anul 2023 din postura de cea mai ascultată artistă din lume …