Thursday , February 2 2023

Alin Oprea, intr-un nou scandal: acuzat de plagiat

Problemele se tin scai de “talismanul” Alin Oprea. Dupa ce a reaprins scanteia scandalului cu fostul sau coleg Tavi Colen, care, intr-un acces de furie, i-a dezvaluit viciul bauturii, Oprea se pregateste pentru o noua batalie. Piesa “Eu te-am iubit” pe care o promoveaza in ultima vreme a fost revendicata de interpretul de muzica populara Aurel Tamas, care sustine ca este a lui de 11 ani, scrie cancan.ro.
Interpretul Aurel Tamas a fost sesizat de colegii lui de breasla ca Alin Oprea ii canta o piesa, evident fara sa-i fi cerut acceptul in prealabil. Prea putin reorchestrata, “Te-am iubit” a trupei Talisman este totuna cu “Te-am iubit” a lui Aurel Tamas, motiv pentru care pe Oprea il paste un proces. “Putea sa-mi dea un telefon si sa-mi spuna ca vrea sa o preia. Nu as fi avut nicio problema! Nu mi-a spus si asta m-a deranjat. Cand l-am contactat mi-a zis ca e o piesa din folclor, ca a cantat-o si Veta Biris si nu avea de ce sa-mi ceara voie. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa. Conform legilor care reglementeaza drepturile autorului, eu sunt autorul si compozitorul acestei piese, intrucat eu am adus-o in zona muzicii usoare acum 11 ani. Deci am tot dreptul asupra ei. Indrazneala lui Alin a suparat si casa mea de productie si in prezent i se pregateste un proces”, ne-a marturisit Aurel Tamas. Asadar, problemele lui Alin Oprea sunt departe de a fi rezolvate.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …