Friday , December 9 2022

Alec Baldwin va deveni tată pentru a opta oară. Soția lui va naște la toamnă

Actorul Alec Baldwin va deveni tată pentru a opta oară. După o pauză de aproape o lună pe reţelele sociale, Hilaria Baldwin a anunţat marţi, pe Instagram, că aşteaptă al şaptelea copil cu soţul ei.

Hilaria a precizat că va naşte în această toamnă, postând un videoclip în care cuplul le anunţă vestea celorlalţi copii ai lor. Alec Baldwin a repostat rapid dezvăluirea făcută de soţia sa.

„După numeroase suişuri şi coborâşuri în ultimii ani, avem o veste interesantă şi o surpriză uriaşă: un alt Baldwinito va veni pe lume în această toamnă”, a scris ea, adăugând un emoji cu o inimă galbenă. „Eram convinşi că avem o familie completă, dar ne încântă peste măsură această veste.” Aşa a sunat anunţul Hilariei pe Instagram. ”Împărtăşesc momentul cu voi. Abia i-am anunţat pe copii şi, după cum vedeţi, sunt super încântaţi de veste. Bebeluşul e o rază de lumină în vieţile noastre. O binecuvântare şi un dar nepreţuit în aceste vremuri nesigure”, a adăugat soţia lui Alec Baldwin.

Alec este, de asemenea, tatăl unei fiice în vârstă de 25 de ani, Ireland Baldwin, cu prima sa soţie, actrița Kim Basinger.

Pe 21 octombrie anul trecut, Alec Baldwin a fost implicat în împuşcarea fatală a directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare din New Mexico al westernului „Rust”. Familia acesteia l-a dat în judecată pe el şi pe ceilalţi producători ai filmului, susţinând că nepăsarea acestora faţă de nemulţumirile privind măsurile de siguranţă de pe platoul de filmare a condus direct la moartea Halynei.

Cel puţin alte patru procese au fost intentate în cazul acestei tragedii. Baldwin, care urma să joace în film, a îndreptat o armă spre Hutchins în interiorul unei mici biserici, în timpul pregătirilor pentru filmarea unei scene, care s-a descărcat, ucigând-o pe Hutchins şi rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

 

Vezi si

Nick Carter, de la Backstreet Boys, este acuzat de viol

Nick Carter, unul dintre membrii trupei americane Backstreet Boys, a fost acuzat joi de viol …