Thursday , December 1 2022

Alec Baldwin primar al orasului New York?

Alec Baldwin preconizeaz\ posibilitatea de a se lansa în politic\ [i de a se prezenta la viitoarele alegeri pentru prim\ria New York-ului, din 2013. În vârst\ de 53 de ani [i profitând de faima pe care ob]inut-o cu popularul serial de televiziune “30 Rock”, actorul [i-a anun]at decizia colaboratorilor apropia]i, noteaz\ joi ziarul El Mundo.
De peste dou\ decenii, Baldwin men]ine o rela]ie strâns\ cu Partidul Democrat, c\ruia i-a f\cut dona]ii generoase. N\scut în Long Island (Nueva York), nu este prima dat\ când fostul so] al lui Kim Bassinger cocheteaz\ cu saltul în politic\.
“Dac\ este ceva ce-mi doresc? Sigur c\ da”, declarase el într-un interviu acordat revistei New York, în 1997. “Acum am 39 de ani [i pare c\ politica este un domeniu c\ruia te dedici dup\ 50 de ani”, ad\ugase el premonitor. Odat\ dep\[i]i cei 50 [i dup\ ce a primit pre]iosul trofeu Globul de Aur, actorul din “Octombrie ro[u”, “Aviatorul” sau “The Coole” /pentru care a fost nominalizat la Oscar/ a recunoscut c\ nutre[te ambi]ii politice.
Anul trecut, însu[i Baldwin a l\sat s\-i scape c\ ar dori s\ figureze pe listele forma]iunii The Working Families Party (WFP) la alegerile pentru postul de guvernator al ora[ului New York. Candidatura lui Andrew Cuomo l-a f\cut pân\ la urm\ s\-[i piard\ interesul. Lipsa unui candidat democrat cu prestan]\ care s\-l înlocuiasc\ pe Michael Bloomberg, aflat la al treilea s\u mandat de primar, îl determin\ acum s\-[i încerce norocul.
“Nu elimin posibilitatea”, a m\rturisit purt\torul de cuvânt al actorului, Matthew Hilzkik. Alec Baldwin studiaz\ posibilitatea de a renun]a chiar la marele [i micul ecran, pentru a face pasul definitiv la politic\. Decizia lui Baldwin pare s\ se fi precipitat dup\ scandalul suscitat de congresmanul de New York, Anthony Weiner, unul din democra]ii cu cele mai mari [anse de a disputa locul pe care îl va l\sa vacant actualul primar al Big Apple, Michael Bloomberg. Actorul este de p\rere c\ scandalul fotografiilor lui Weiner de pe Twitter [i conversa]iile sale “nepotrivite” cu mai multe femei îi ofer\ [anse de a câ[tiga alegerile, potrivit unui apropiat al lui Baldwin citat de ziarul The Daily.
“Democra]ii au nevoie de un candidat cu mare prestan]\, iar Alec este persoana nimerit\”, a precizat el. Mare amator de politic\ [i sus]in\tor fervent al democra]ilor, Baldwin a anun]at recent c\ 2012 va fi ultimul s\u an ca protagonist al serialului de comedie laureat cu numeroase premii “30 Rock”. (Agerpres)

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …