Tuesday , April 23 2024

Alec Baldwin a fost pus sub acuzare pentru uciderea regizoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare

Un procuror din statul american New Mexico i-a pus joi sub acuzare pe actorul Alec Baldwin și pe alte persoane pentru împușcarea mortală a regizoarei de imagine Halyna Hutchins pe platourile de filmare ale westernului „Rust”, anunță Reuters și ABC News. Procurul Mary Carmack-Altwies a anunțat că Baldwin și că Hannah Gutierrez-Reed, tânăra armurier al filmului au fost acuzați de ucidere din culpă la peste un an de la tragicul accident care a avut loc în octombrie 2021 pe platourile de filmare aflate lângă orașul Santa Fe din New Mexico.

Procurorul a anunțat de asemenea că David Halls, asistentul de regie al „Rust”, a semnat o înțelegere în care admite folosirea neglijentă a unei arme mortale. Halls recunoscuse la câteva zile după accident că nu a verificat toate gloanțele din arma care i-a fost înmânată lui Baldwin, relatează HotNews.

„După o revizuire temeinică a dovezilor și a legislației statului New Mexico, am stabilit că există suficiente dovezi pentru a aduce acuzații penale împotriva lui Alec Baldwin și a altor membri ai echipei de filmare a ‘Rust’”, a declarat joi Carmack-Altwies. „Nimeni nu este deasupra legii și toată lumea merită dreptate”, a adăugat ea.

Gutierrez-Reed va fi la rândul ei pusă sub acuzare tot pentru ucidere din culpă, infracțiune care în New Mexico poate aduce o condamnare de până la 18 luni de închisoare și o amendă de 5.000 de dolari.

Vezi si

Un pub din Londra, menționat de Taylor Swift pe noul album, este sufocat de fanii artistei

Pubul “Câinele Negru din Vauxhall” (The Black Dog in Vauxhall) a cunoscut un succes neașteptat …