Saturday , December 3 2022

Alain Delon – operat pe cord într-o clinica din apropiere de Paris


Actorul francez Alain Delon, în vârst\ de 76 de ani, a confirmat, miercuri, c\ a fost internat la Spitalul american din Neuilly, un ora[ din apropiere de Paris, unde a fost operat pe cord, dup\ ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiac\, în urm\ cu 15 zile, informeaz\ AFP.
“M\ simt bine. Am fost operat în urm\ cu dou\ ore. A fost o opera]ie ce era deja programat\”, a declarat actorul francez în jurul orei locale 12.30 (13.30 ora României, n.r.), prin telefon, dup\ ce a fost contactat de jurnali[tii de la site-ul cotidianului Le Parisien, confirmând astfel o serie de informa]ii ap\rute miercuri în tabloidele franceze.
Anturajul starului francez declarase anterior c\ actorul a fost internat pentru un simplu control medical.
“Alain Delon se simte foarte bine. Ca orice persoan\ care se îngrije[te de s\n\tatea sa, avea prev\zut\ o programare la medic”, a declarat asistenta actorului, refuzând s\ comenteze informa]iile postate pe site-ul Purepeople.com, potrivit c\rora starul francez ar fi fost internat din cauza unor probleme medicale provocate de o aritmie cardiac\.
Conducerea spitalului american din Neuilly a refuzat s\ fac\ declara]ii în leg\tur\ cu acest subiect.
“Am avut o anestezie de 10 minute. Medicii au încercat s\ îmi fac\ inima s\ bat\ din nou corect”, a precizat actorul.
Alain Delon a spus c\ a fost diagnosticat cu aritmie cardiac\ în urm\ cu 15 zile, când a acuzat ame]eli [i senza]ie de grea]\. “Este ceva care li se întâmpl\ oamenilor ca mine care trec printr-o acumulare de emo]ii, de mizerii. În ultima vreme, am avut parte din plin de a[a ceva, cu problemele fiului meu, dar [i cu alte probleme”, a spus Delon.
În vara anului trecut, fiul s\u Alain-Fabien, în vârst\ de 17 ani, n\scut din rela]ia starului cu Rosalie Van Breemen, a fost pus sub acuzare pentru producerea de “leziuni corporale prin neglijen]\”, în urma r\nirii unei tinere cu o arm\ de foc, în timpul unei petreceri organizate la Geneva, în Elve]ia, într-un apartament al actorului, dar în absen]a acestuia.
Potrivit site-ului LeParisien.fr, Alain Delon va fi externat joi diminea]\.
N\scut pe 8 noiembrie 1935 în ora[ul Sceaux, din apropiere de Paris, Alain Delon este unul dintre cele mai importante nume din cinematografia francez\. Actorul a jucat în peste o sut\ de filme, într-o carier\ de peste 50 de ani, iar câteva dintre ele, precum “Rocco [i fra]ii s\i”, “Ghepardul”, “Laleaua neagr\”, “Clanul sicilienilor”, sunt considerate capodopere ale celei de-a [aptea arte.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …