Friday , October 7 2022

AGENDA EVENIMENTELOR DIN WEEK-END, DE LA IULIUS MALL SUCEAVA

Și în acest sfârșit de săptămână, Iulius Mall Suceava le propune clienților săi să combine sesiunile de shopping cu evenimente distractive, pentru întreaga familie.

mall

De vineri până duminică, în perioada 28 – 30 aprilie 2017, la parterul Iulius Mall Suceava se desfășoară Târgul Handmade. Ca la fiecare ediție, artizanii lucrului manual îi vor încânta pe vizitatori cu obiecte unicat, realizate cu migală și pasiune. Bijuterii create din materiale variate și prin tehnici inedite, tablouri, accesorii vestimentare, cosmetice naturale, decorațiuni și alte articole handmade.

Până duminică inclusiv, în zona intrării principale Iulius Mall Suceava se desfășoară Expomineralia. La această ediție, vedete sunt stalactitele și stalagmitele din peşterile din România, spre încântarea pasionaţilor de speologie. Totodată, sunt prezentate și bijuterii îmbogățite cu pietre prețioase și semiprețioase, precum: topaz, spinel, smarald, alexandrit, safir, rubin și multe altele.

Prichindeii se pot bucura de ultimele zile de vacanță, la Iulius MallSâmbătă, de la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, se organizează o nouă ediție a atelierului de creație. De această dată, sub îndrumarea specialiștilor Creativ & Deco, cei mici vor realiza moriști de vânt. Pe lângă faptul că participă la o activitate care le dezvoltă imaginația și îndemânarea, năzdrăvanii vor rămâne cu o jucărie sau o decorațiune haioasă. Toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall.

Pentru că a fost amânată cu o săptămână, din cauza vremii nefavorabile, Retro Parada Primăverii se va desfășura duminică, 30 aprilie, de la ora 10.00, pe platoul exterior de la intrarea Iulius Mall Suceava. Evenimentul, organizat de Retromobil Club Suceava, oferă publicului prilejul de a admira veritabile bijuterii pe patru roți. Nostalgicii vor descoperi peste 30 de autovehicule care poartă amprenta trecerii anilor și care au ieșit pe piață chiar și cu 65 de ani în urmă. Pe lângă modelele Dacia  1300 și Trabant, cei care iubesc mașinile de colecție se vor putea fotografia alături de exponate rare, printre care: Cadillac Eldorado din 1976, Chrysler New Yorker din 1977, Bentley din 1971, Singer 4AD din 1952, Jaguar 420 din 1985, Opel Rekord din 1967 sau MG Gentry din 1971.

Ultima zi a săptămânii este dedicată dansului. Duminică, de la ora 17.00, cei mai curajoși clienți, care vor să deslușească tainele ritmurilor latino, vor fi invitați la dans de către profesioniștii Salsa Family. Lecțiile gratuite se vor desfășura în pași de bachata, merengue și salsa.

Vezi si

VIDEO. Peste 50 de vedete, printre care Juliette Binoche, Marion Cotillard și Isabelle Adjani, și-au tăiat părul, solidare cu protestul femeilor din Iran

Peste 50 de vedete din lumea filmului și a muzicii din Franța și-au tăiat părul …