Tuesday , September 27 2022

Afla motivul pentru care Angelina Jolie a ajuns atat de slaba. Vezi ce legatura are Brad Pitt cu asta

Brad Pitt e un bărbat care ştie ce vrea de la iubitele sale, dar uneori exagerează şi le pune pe acestea în pericol. Totuşi, din iubire pentru actor, fostele sale iubite şi actuala, Angelina Jolie, i-au făcut pe plac.
Potrivit National Enquirer, actorul îşi compară mereu actuala iubită cu fostele sale femei. Şi nu într-un sens pozitiv. Fără a se gândi dacă le jigneşte sau nu, Pitt le spune femeilor din viaţa sa cum au fost celelalte, scoţând în evidenţă părţile pozitive ale fostelor.
Totuşi, fetişul său cel mai mare este femeia-şnur. Îşi doreşte lângă el o parteneră extrem de slabă şi care să fie mereu elegantă, motiv pentru care şi Angelina, la 170 de centimetri înălţime, a ajuns să cântărească numai 45 de kilograme.
La fel a procedat şi cu Jennifer Aniston, care slăbise mult când era cu Pitt, dar şi cu Gwyneth Paltrow sau Juliette Lewis.
Se pare că Brad Pitt are o înclinaţie pentru slăbănoage şi cum a avut parte de femei înnebunite după el, acestea s-au înfometat fără a se gândi că îşi pot chiar pune viaţa în pericol. Angelina, de exemplu, arată ca un schelet doar ca să-i facă pe plac viitorului ei soţ.

Vezi si

Shakira, trimisă în judecată pentru fraudă fiscală. Cântăreața riscă opt ani de închisoare

Cântăreața columbiană Shakira a fost trimisă în judecată de tribunalul spaniol pentru fraudă fiscală. O …