Saturday , July 31 2021

Afla cine este misteriosul afacerist care ii plateste spitalizarea in Germania lui Serban Ionescu

De indata ce medicii au hotarat ca Serban Ionescu sa se trateze la o clinica din strainatate, un afacerist s-a oferit sa achite toate cheltuielile. Reporterii CANCAN au aflat ca misteriosul “inger pazitor” al lui Serban Ionescu este Vlad Paunescu, patronul Castel Film, unul dintre cei mai vechi si mai apropiati prieteni ai actorului. In incercarea de a afla noutati despre starea de sanatate a lui Serban, toti apropiatii acestuia rostesc numele lui Paunescu, care pastreaza insa o discretie maxima.
In urma cu o luna, un om de afaceri misterios s-a oferit sa suporte toate cheltuilile de spitalizare, in grupul de actori apropiati lui Serban aparand zvonul ca ar fi vorba despre Vlad Paunescu. Contactat de reporterii CANCAN, la vremea respectiva, afaceristul s-a rezumat sa ne declare: “Serban este prietenul meu foarte bun si asa va ramane. Mai multe nu vorbesc despre el”. Intre timp, actorul s-a internat la o clinica din Germania si se pare ca s-ar fi intors in tara, clinica respectiva avand personalul in concediu. Ce-i drept, se pare ca afaceristul incearca sa-l protejeze pe prietenul sau cat se poate de mult si chiar sa-l tina departe de toata lumea, inclusiv de colegii de teatru.
Serban Ionescu si Vlad Paunescu sunt prieteni vechi, lucru stiut de cei din anturajul actorului: Serban si Magda isi petreceau des timpul cu Vlad. Vara, mergeau mereu la vila lui de la Snagov, unde ramaneau weekenduri intregi, ne-a povestit o sursa din anturajul actorului.

Vezi si

Shakira, acuzată de evaziune fiscală în Spania

Un judecător spaniol a revizuit „suficiente probe” pentru ca interpreta columbiană Shakira să fie judecată …