Thursday , August 18 2022

Afla cine este iubitul Catalinei Ponor

Cătălina Ponor (24 de ani) a revenit cu medalii de la Europenele de la Bruxelles (aur cu echipa, aur la bârnă şi argint la sol), dar are şi un alt motiv de bucurie. La întoarcerea în ţară ea a fost aşteptată de iubitul său, Ionuţ Georgescu (24 de ani), preşedintele clubului de baschet Asesoft Ploieşti.
In urmă cu jumătate de an, talentata gimnastă şi-a găsit şi jumătatea, în persoana lui Ionuţ Georgescu, cel care, în 2010, fusese numit, la numai 22 de ani, preşedintele clubului de baschet Asesoft Ploieşti, cea mai importantă echipă a momentului, care a jucat în ultimele nouă finale ale Diviziei Naţionale şi a câştigat şapte titluri de campioană. Noua relaţie i-a adus celei supranumite “Laleaua neagră” şi motivaţia de care avea nevoie pentru a încerca să câştige o nouă medalie la Jocurile Olimpice, din această vară.
Georgescu a ocupat toate funcţiile posibile la clubul Asesoft, de la ofiţer de presă până la preşedinte. A fost realizator de site-uri, ziarist la Libertatea, între 2007 şi 2009, sau la Radio Prahova, a fost comentator tv şi crainic al sălii. La 15 ani era cel mai tânăr jurnalist român, iar apoi a devenit cel mai tânăr şef de club din lume. El a fost vicecampion naţional la handbal, cu CSŞ 1 Mai, declarat cel mai bun portar la turneul final.
Prime duble de la Guvern
Premierul Victor Ponta a anunţat, ieri, că Guvernul va dubla, în şedinţa de mâine, toate primele pe care le va primi echipa feminină de gimnastică a României, pentru a da un semnal atât în ceea ce priveşte recompensarea performanţei, cât şi în perspectiva Jocurilor Olimpice. Astfel, suma totală a premiilor se va ridica la aproximativ 58.000 de euro.

Vezi si

Tinerii se uită la televizor de aproape șapte ori mai puțin decât cei de peste 65 de ani

Tinerii se uită în prezent de aproape șapte ori mai puțin la televizor decât persoanele …