Saturday , May 8 2021

Afla ce salariu castiga Simona Gherghe la Antena 1

Simona Gherghe este una dintre cele mai de succes prezentatoare din România, iar cifrele de audienţă demonstrează acest lucru. Multă lume se întreabă însă câţi bani câştigă Simona Gherghe cu atât mai mult cu cât este una dintre cele mai cunoscute vedete din Antena 1 şi emisiunea sa se bucură de un real succes.
Ei bine, Simona Gherghe nu este nici pe departe una dintre cel mai bine plătite vedete din România, şi conform unor surse din interiorul trustului Intact frumoasa blondă încasează lunar 5.200 de euro. Acesta nu este însă cel mai mare salariu din televiziune şi sunt alţi colegi de-ai Simonei care încasează mai mult.
Unul dintre exemple este cuplul matinal Răzvan şi Dani care este remunerat cu 10.000 de euro pe lună de căciulă. Lider se pare că este Dan Negru care încasează 15.000 de euro la fiecare 30 de zile de la boşii Antenei 1.
Vedetele de la Kanal D sunt plătite un pic mai bine de către turci. Astfel, potrivit evz.ro, Mădălin Ionescu încasează 8.000 de euro pentru a prezenta emisiunea “Wowbiz” şi Adelina Pestriţu ia 4.000 de euro, deşi emisiunea sa este săptămânală.

Vezi si

Coldplay și-a lansat noua piesă, Higher Power, la bordul Stației Spațiale Internaționale

Trupa britanică Coldplay a ales o modalitate insolită pentru a marca lansarea de vineri a …