Friday , May 7 2021

Afla cat castiga Mircea Radu pe vremea cand emisiunea "Din Dragoste" avea cea mai mare audienta!

mircea radu

In urma cu zece ani, Mircea Radu a fost unul dintre cei mai indragiti prezentatori de televiziune, iar emisiunea sa, “Din dragoste”, a inregistrat audiente colosale! Cu toate acestea, remunerarea lui nu era pe masura succesului, el avand un salariu mai degraba modest.
Mircea Radu a facut furori pe “sticla” la inceputul anilor 2000! Prezentatorul de la “Din dragoste” era iubit de toata lumea, iar emisiunea lui era cotata printre cele mai tari ale momentului!
Cum era si normal, Mircea ar fi trebuit sa fie platit regeste pentru “prestatiile “ sale de Cupidon. Insa, nu era deloc asa, dimpotriva, el avea un salariu mai mic decat al altor vedete care prezentau emisiunile produse de Valeriu Lazarov!
Astfel, apropiati de-ai omului de televiziune sustin ca acesta incasa in jur de 300 de dolari pe editie, in total 1.200 de dolari lunar sau in caz ca luna avea cinci saptamani, onorariul lui era de 1.500 de dolari! In conditiile in care, de pilda, Raluca Moianu castiga la “Iarta-ma”, emisiune difuzata pe TVR1, cu 50 de dolari in plus pe editie, avand un salariu ce varia intre 1.400 si 1.750 de dolari!
Aceleasi surse spun ca, la vremea respectiva, Mircea Radu s-ar fi revoltat si ar fi spus ca nu este normal ca el, care inregistra o audienta mai mare chiar si cu zece procente, sa primeasca un onorariu mai mic decat al altor colegi! Insa, dupa cateva discutii, Mircea a fost calmat de sefii postului si ar fi primit niste bonusuri, fireste in functie de succesul show-ului!
wowbiz.ro

Vezi si

Adele, fotografii inedite de ziua ei. Artista a împlinit 33 de ani

Adele a împlinit 33 de ani şi a publicat o fotografie fără pic de machiaj. …