Tuesday , November 29 2022

Afla adevaratul motiv pentru care Connect-R s-a despartit de logodnica

Dupa cinci ani de iubire cu Diana, solistul care a innebunit Romania cu hitul “Vara nu dorm” a decis sa renunte la relatie. Daca initial, se credea ca este vorba de o pauza in amor, apropiatii lui Connect-R sustin ca la mijloc si-ar fi bagat coada o alta femeie, a aflat wowbiz.ro.
Diana si Stefan s-au iubit nebuneste timp de cinci ani. S-au ferit de lumina reflectoarelor, au iesit cat mai putin in presa si au incercat sa fie cat mai discreti. Asa au crezut ei ca este mai bine pentru ca relatia lor sa nu fie afectata de mediatizarea excesiva. Cu toate acestea, povestea nu a avut happy-end, dimpotriva, s-a terminat inainte de a ajunge la altar.
Saptamana trecuta a cazut bomba! Connect-R a renuntat la relatia cu Diana, desi se punea problema ca anul acesta, ei sa ajunga, in sfarsit, in fata Ofiterului Starii Civile! Anuntul cantaretului a constituit  o surpriza si pentru apropiati, care nu au stiut cum sa reactioneze! Sa ia stirea ca atare sau sa se intrebe daca nu cumva a intervenit o a treia persoana, mai ales ca artistul este mai in voga ca niciodata!
Culmea e ca a doua varianta pare si cea paluzibila. Surse din apropierea celor doi sustin ca Stefan ar mai fi avut ochi si pentru o alta persoana sau, mai concret spus, ar mai fi iesit cu o domnisoara recomandata de iubita prietenului sau cel mai bun! Barfele ca logodnicul ei s-a intalnit cu o femeie, fie si intr-un grup de amici, au ajuns si la urechile Dianei care, zic aceleasi surse, a fost extrem de suparata si a inghitit greu situatia. Ba chiar s-ar fi plans prietenelor ca nu e totul roz in relatia cu Connect-R si anul acesta nu se mai pune problema unei nunti. A lasat sa treaca ziua ei si apoi a reluat discutia cu iubitul pe tema acelei femei care a fost in preajma lui Stefan! Rezultatul… s-a produs ruptura! Definitiva pentru ea, pauza in relatie pentru Connect-R!

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …