Saturday , September 23 2023

Adrian Ursu a facut infarct

Jurnalistul Adrian Ursu, în vârstă de 41 de ani, a suferit duminica trecută un infarct, iar luni, după emisiunea Ora de foc, de la Realitatea TV, s-a simţit foarte rău.
Conform reportervirtual.ro, el a intenţionat să plece la Viena, dar din cauză că starea sa s-a agravat, ziaristul s- a internat la Spitalul Fundeni, unde i-au fost montate două stenturi.
Intervenţia a fost realizată de prof. dr. Dan Deleanu, cel care-l va ţine sub observaţie împreună cu prof. dr. Macarie. Recomandarea medicilor a fost ca Adi Ursu să-şi schimbe stilul de viaţă şi să ţină un regim strict.
Din acest motiv, Oana Stancu va rămâne singură pe moment la prezentarea emisiunii Ora de Foc.  Gazetarul se află acasă, iar starea sa este una bună.

Vezi si

O actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat mama cu 150 de milioane de dolari, moartă după ce a căzut de pe o clădire

  O autoproclamată cântăreață și actriță din Brazilia, cu origini românești, acuzată că și-a înșelat …

2 comments

  1. “Conform reportervirtual.ro, el a intenţionat să plece la Viena, dar din cauză că starea sa s-a agravat, ziaristul s- a internat la Spitalul Fundeni”
    imi pare rau pentru el si imi place felul in care modereaza emisiuni la tv si radio … dar sa pleci la viena sa te tratezi dupa ce ai aruncat cu namol in presedinte pentru ca s-a tratat si el la viena e dovada majora de ipocrizie. halal exemplu pentru popor si se pare ca desconsiderati medicii romani la fel ca si basescu.

  2. sa dea bunul dumnezeu sa te faci bine si sa vii sa faci din nou emisiune