Sunday , November 27 2022

Adrian Tutu, marele castigator de la "Romanii au talent"!

Cu o melodie dedicata tuturor romanilor, Adrian Tutu a castigat inimile telespectatorilor, dar si voturile acestora, fiind pe primul loc si plecand acasa cu trofeul “Romanii au talent”, dar si cu marele premiu de 120.000 de euro.
Finalistii au facut un spectacol de zile mari si au oferit ce au avut mai bun publicului.
“Te felicit din toata inima. Esti unul din cei cu sanse reale la premiul care e in joc in seara asta!”, i-a spus Mihai Petre.
“De cand te-am vazut prima oara, mi-a placut ca iei in serios fenomenul hip-hop, muzica, text, dans. Si ca ii apropii pe oameni prin muzica, si nu ii scandalizezi”, l-a laudat Andra.
Andi a fost si el impresionat: “Ai reusit sa transmiti esentialul – un mesaj si o revolta interioara!”.
Adrian Tutu este un tanar care a venit la preselectie pentru ca pe scena se simte mai aproape de parintii sai. Este orfan de la o varsta frageda.
El si-a pierdut ambii parinti cand nu implinise 5 ani. O vreme a ramas in grija bunicii iar apoi s-a hotarat sa ia viata in piept, asa ca s-a mutat singur in apartamentul lasat de ai lui. A muncit pe santier, insa nici o clipa nu a renuntat la pasiunea lui: muzica.
Talentul lui este de a canta si dansa si el crede ca in ceea ce priveste pasiunea pentru cantat a mostenit-o si si-a descoperit-o la 14 ani, cand a compus o piesa pentru parintii lui care au decedat. Munceste in diverse locuri sa se intretina singur: in constructii, ospatar.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …