Monday , March 27 2023

Adrian Enache si Iuliana Marciuc s-au despartit

enache-marciuc

Adrian Enache şi Iuliana Marciuc nu mai formează un cuplu. “Adrian Enache şi Iuliana Marciuc nu mai formează un cuplu, se vorbeşte aiurea. Au un copil împreună, asta e tot ce îi leagă. Degeaba spune ea că le merge bine şi că au o relaţie frumoasă, că nu e chiar aşa. Pe el l-a deranjat de fiecare dată când ea spunea prin presă despre cât de bine se înţeleg sau că îşi beau împreună cafeaua dimineaţa. Dacă l-ar urmări cineva pe Adrian, după câteva zile ar constata că stă mai mult pe la fosta nevastă, foarte rar ajunge pe la Iuliana. Corina, fosta soţie, s-a supărat pe gesturile Iulianei, motiv pentru care a avut o discuţie aprinsă cu Adrian”, a povestit un apropiat pentru Ziarul Ring.
Aceeaşi sursă a adăugat că nici Diana, fiica artistului din prima căsătorie în vârstă de 16 ani, nu are o relaţie bună cu Iuliana: “Diana nu se înţelegea cu Iuliana, deşi ea şi-ar dori să fie prietene. Păcat că lucrurile decurg aşa. Iuliana a anunţat-o pe Diana că pleacă în SUA, iar fiica artistului s-a supărat foarte tare. Nu se aştepta ca tatăl ei să o ia pe Iuliana cu el. Iniţial, Iuliana a plecat cu o echipă de la TVR să filmeze pentru o nouă emisiune, dar evident că s-au întâlnit acolo. Din câte am observat, s-au cam certat prin America şi relaţia lor nu pare să fie prea roz”.
Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-au logodit în iulie 2010 în Bulgaria. Cei doi erau împreună încă din perioada în care artistul era căsătorit cu Corina. Enache şi Marciuc au împreună un băieţel.

Vezi si

VIDEO. Prințul Harry s-a întors la Londra pentru un proces intentat tabloidului „Daily Mail”

Prinţul Harry s-a prezentat luni dimineaţă la Curtea Supremă din Londra, unde se desfăşoară o …