Friday , October 7 2022

Adrian Despot, solistul formaţiei Viţa de Vie, s-a accidentat la ski. A fost operat la Spitalul Militar

adi-despot

Adrian Despot, solistul formaţiei Viţa de Vie, s-a accidentat în timp ce se afla la ski în Bulgaria. Potrivit unui comunicat de presă transmis recent, artistul are o fractură la mâna dreaptă, care a necesitat o intervenţie chirurgicală, relateaza gandul.info.
„Din ce mi-au explicat doctorii, riscul era pierderea parţială a mobilităţii mâinii drepte. Acesta este coşmarul oricărui chitarist”, a spus cântăreţul după operaţia realizată la Spitalul militar din Bucureşti.
Artistul în vârstă de 37 de ani a povestit că incidentul de pe pârtie s-a produs după ce a alunecat pe o piatră.
„Paradoxal, nu e foarte multă zăpadă în perioada asta a anului. Sunt multe pietre, în schimb. Am avut ghinionul să mă întâlnesc pe pârtie cu o piatră”, a explicat Adrian Despot.
Întrucât cântăreţul va avea mâna imobilizată timp de şase săptămâni, după care va merge la mai multe şedinţe de fizioterapie, turneul „Fenomental”, pe care trupa sa urma să-l înceapă pe 17 ianuarie, se amână cu peste o lună.

Vezi si

VIDEO. Peste 50 de vedete, printre care Juliette Binoche, Marion Cotillard și Isabelle Adjani, și-au tăiat părul, solidare cu protestul femeilor din Iran

Peste 50 de vedete din lumea filmului și a muzicii din Franța și-au tăiat părul …