Tuesday , January 31 2023

Adrian Cioroianu si soprana Alexandra Coman s-au despartit dupa 10 ani de relatie

cioroianu

Dupa mai bine de zece ani, povestea de dragoste dintre fostul ministru de externe, Adrian Cioroianu, si soprana Alexandra Coman a luat sfarsit. Cea care a pus capat relatei a fost soprana.
Erau logoditi si toata lumea astepta sa anunte data nuntii. Surpriza de proportii, insa: cei doi s-au despartit dupa mai mult de zece ani in care au format un cuplu. Este vorba despre fostul ministru de externe, Adrian Cioroianu, si soprana Alexandra Coman. Cea care a decis ca este mai bine pentru amandoi s-o ia pe drumuri separate a fost tanara soprana. Alexandra Coman a confirmat separarea in exclusivitate pentru CANCAN.ro, dar s-a rezumat la o declaratie diplomata.
alexandra coman“Dupa o reflectie indelungata, am hotarat sa ma despart de logodnicul meu, Adrian Cioroianu. A fost o relatie frumoasa, plina de respect si intelegere, dar am evoluat diferit, intre noi ramanand doar o prietenie profunda. Aceasta este singura declaratie pe care o voi da in legatura cu acest subiect, dorind sa pastrez discretia care ma caracterizeaza”, ne-a spus soprana Alexandra Coman.
Adrian Cioroianu si Alexandra Coman s-au cunoscut in anul 2003. Pe atunci, el era lector universitar si membru al Partidului National Liberal.
Dupa un divort care a facut multa valva in urma cu zece ani, fostul ministru de externe Adrian Cioroianu si-a refacut viata cat ai pocni din degete, alaturi de Alexandra Coman, una dintre cele mai apreciate soprane din Romania, care a cantat alaturi de personalitati precum Placido Domingo sau Jose Carerras.
Adrian Cioroianu a mai fost casatorit, insa a divortat in 2003 de Luminita, iar o perioada dupa aceasta despartire a fost protagonistul unui scandal care s-a mutat din nou in instanta, pe motiv ca fosta sotie voia o pensie alimentara mai mare de la el.

Vezi si

Priscilla Presley contestă în justiție un amendament din testamentul fiicei sale, Lisa-Marie

Priscilla Presley, soţia legendei rock’n’roll Elvis Presley, a depus în justiţie o contestaţie privind validitatea …