Saturday , April 13 2024

Adrian Cioroianu si soprana Alexandra Coman s-au despartit dupa 10 ani de relatie

cioroianu

Dupa mai bine de zece ani, povestea de dragoste dintre fostul ministru de externe, Adrian Cioroianu, si soprana Alexandra Coman a luat sfarsit. Cea care a pus capat relatei a fost soprana.
Erau logoditi si toata lumea astepta sa anunte data nuntii. Surpriza de proportii, insa: cei doi s-au despartit dupa mai mult de zece ani in care au format un cuplu. Este vorba despre fostul ministru de externe, Adrian Cioroianu, si soprana Alexandra Coman. Cea care a decis ca este mai bine pentru amandoi s-o ia pe drumuri separate a fost tanara soprana. Alexandra Coman a confirmat separarea in exclusivitate pentru CANCAN.ro, dar s-a rezumat la o declaratie diplomata.
alexandra coman“Dupa o reflectie indelungata, am hotarat sa ma despart de logodnicul meu, Adrian Cioroianu. A fost o relatie frumoasa, plina de respect si intelegere, dar am evoluat diferit, intre noi ramanand doar o prietenie profunda. Aceasta este singura declaratie pe care o voi da in legatura cu acest subiect, dorind sa pastrez discretia care ma caracterizeaza”, ne-a spus soprana Alexandra Coman.
Adrian Cioroianu si Alexandra Coman s-au cunoscut in anul 2003. Pe atunci, el era lector universitar si membru al Partidului National Liberal.
Dupa un divort care a facut multa valva in urma cu zece ani, fostul ministru de externe Adrian Cioroianu si-a refacut viata cat ai pocni din degete, alaturi de Alexandra Coman, una dintre cele mai apreciate soprane din Romania, care a cantat alaturi de personalitati precum Placido Domingo sau Jose Carerras.
Adrian Cioroianu a mai fost casatorit, insa a divortat in 2003 de Luminita, iar o perioada dupa aceasta despartire a fost protagonistul unui scandal care s-a mutat din nou in instanta, pe motiv ca fosta sotie voia o pensie alimentara mai mare de la el.

Vezi si

VIDEO. Imagini rare cu actorul Gene Hackman, ajuns la 94 de ani

Gene Hackman, unul dintre cei mai importanți actori de la Hollywood, acum în vârstă de …