Sunday , October 2 2022

Adina Buzatu neaga acuzatiile de evaziune fiscala

Adina Buzatu neagă vehement informațiile apărute în presă, conform cărora a intrat în atenţia poliţiştilor de la Serviciul de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Capitalei, după ce mai mulţi clienţi au sesizat faptul că în magazinele ei se vând haine “Made in Turkey” sau “Made in China” pe post de creaţii vestimentare ale marilor case de modă.
Stilista spune că totul este o invenție și că în magazinele ei, “Trends by Adina Buzatu”, se găsesc produse vestimentare de cea mai bună calitate, nu haine luate din en-gros, cu etichetele schimbate, pantofi de calitate îndoielnică vânduţi la preţuri de Milano şi turcisme fără acte de provenienţă, potrivit libertatea.ro.
“Nu este nimic adevărat. În toți anii de activitate, nu am avut niciun control pe probleme de proveniență a mărfurilor sau de mărfuri contrafăcute. Eu reprezint în exclusivitate pentru România peste 30 de branduri internaționale de renume, dintre care doar unul a fost din Turcia, Vakko, dar acesta este o marca prestigioasa și apreciată în lume. Nu pot să-mi închipui cum a apărut acest zvon și mai ales cum de a ajuns să fie publicat cu atâta ușurință într-un cotidian central, fără ca faptele de care sunt acuzată să fie probate în vreun fel. Nu știu dacă în spatele acestei povești se află cineva care îmi dorește răul sau tot ce se întâmplă este rezultatul unor erori în lanț, cert este că în acest moment trăiesc, fără să am vreo vină, cel mai neplăcut moment din cariera mea”, a spus Adina Buzatu.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …