Wednesday , November 30 2022

Adi de la Akcent si-a "procurat" fani falsi pe Facebook

Un tanar care scoate bani frumosi de pe urma afacerilor cu admiratori virtuali pe facebook a dezvaluit pentru CANCAN ca a “produs” 50.000 de fani in cateva saptamani pentru Adi Sina si ca, dupa ce l-a propulsat pe acesta in topul celor mai indragiti artisti, cantaretul ar fi refuzat sa-l plateasca, dandu-i o “teapa” de 3.000 de lei.
Adrian Sina, cel mai bine cotat artist de pe Facebook datorita faptului ca a ajuns la peste o suta de mii de fani intr-un timp record, este acuzat ca a apelat la un mercenar cibernetic, pe care l-a platit cu 500 de euro pentru a-i aduce in mai putin de o luna 50.000 de admiratori virtuali.  “De peste doi ani ma ocup cu aducerea fanilor, a “like“-urilor, pe Facebook. Am colaborat de-a lungul timpului cu artisti, bloguri, magazine online. Atat straini, cat si romani. In luna ianuarie a acestui an i-am trimis un e-mail lui Adrian Sina de la Akcent, in vederea colaborarii, prezentandu-i un portofoliu de artisti din tara si din strainatate cu care am colaborat. Dupa cateva ore m-a sunat. Am stabilit ca, pentru 50.000 de fani, sa-mi plateasca suma de 5.000 de lei. Suma trebuia platita in doua transe: 2.000 de lei dupa 25.000 de fani adusi si 3.000 de lei dupa ceilalti 25.000 de fani. Pentru a ma asigura ca acela cu care discut este chiar Adrian Sina, i-am propus sa imi vireze in cont 100 de lei, ceea ce a si facut a doua zi, banii fiind primiti de la firma artistului, Adrian Sina Management SRL”, a dezvaluit Vali Dragomir, tanarul din Orsova care l-a propulsat pe Sina in topurile de pe Facebook. Atunci cand a inceput sa munceasca pentru Sina, pagina oficiala a acestuia avea 50.000 de fani. In doar cateva zile a urcat la 70.000 de fani, iar statisticile demonstreaza clar ca, in perioada indicata de Dragomir, numarul fanilor a explodat, de la circa 600 pe zi, la 2.500 si chiar 3.000 de admiratori pe zi.
Conform statisticilor Facebook, dupa cearta dintre Dragomir si Sina, contul artistului a intrat in cadere libera, ajungand de la 2.920 de fani zilnic, cat facea pe 12 februarie, la 49 de fani, cat s-a inregistrat pe 24 februarie. Vali Dragomir a dezvaluit ca a incetat colaborarea cu Sina intrucat acesta nu si-a respectat cuvantul dat: “Dupa ce i-am “trimis” 25.000 de fani, l-am sunat si i-am spus sa-mi trimita prima parte de bani, adica 2.000 de lei. M-a amanat cateva zile, dar pana la urma mi-a trimis banii, pe 9 februarie, din contul lui personal, fapt dovedit de datele din extrasul meu de cont. Dupa inca 25.000 de fani, l-am sunat ca sa-mi trimita restul de bani, adica 3.000 de lei. De atunci, nu mi-a mai raspuns la telefon”.
Adi Sina sustine ca nu il cunoaste pe tanarul din Orsova si ca nu a apelat la nimeni pentru a-si face fani pe Facebook.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …