Friday , September 30 2022

Adi Cristea, declaratii uluitoare despre Bianca: Dupa casatoria lor ne vedeam de 2-3 ori pe saptamana, la mine in apartament

bianca-cristea

Adrian Cristea a acceptat să vorbească pentru prima dată despre escapada lui la Paris cu Bianca şi despre problemele din căsnicia roşcatei.
“Mi-a spus ca se casatoreste si spera ca asa o sa vina dragostea, ca o sa il iubeasca pe Victor, ca o sa aiba armonie si pace in relatie. Nu a fost asa. A mai fost si contractul cu televiziunea. Nu a mai putut sa dea inapoi, a fost un motiv decisiv al acestei casnicii. Televiziunea era interesata de o nunta, nu conta cum se simt ei, daca sunt fericiti. Inainte de nunta m-a sunat sa imi spuna ca vrea sa renunte, sa fuga, ca nu vrea sa faca asta. Bianca nu a avut puterea sa recunoasca, pacat.
Tot aici se ajungea chiar daca nu mergea cu mine la Paris. Nu a simtit dragostea adevarata pentru Victor. Mi-a zis ca nu se astepta sa accepte sa se casatoreasca fara sa simta ceva. Bianca era supusa la presiuni din toate partile, se arunca cu pietre in ea zilnic, la toate televiziunile.
Contractul a fost un moment decisiv, s-a semnat cu doua luni inainte de nunta. Nu mai avea ce face. Probabil trebuia sa plateasca sume mari daca renunta, Victor probabil era dat afara.
Victor o controla si o monitoriza exagerat, mi-a zis ca e gelos si posesiv. Ne-am vazut des pentru ca nu e greu sa faci asta daca iti doresti.
Am inceput sa ne vedem la 2 saptamani de la nunta, venea la mine la apartament. O aducea cineva. Nu e frumos sa vorbim de asta, e prea intim. Se stie raspunsul deja, intrebarea daca am facut dragoste nu isi mai are rostul. Ne vedeam de 2-3 ori pe saptamana. Cu Victor nu e ok, nici nu stateau impreuna. Dupa nunta, ei nu s-au comportat ca sot si sotie, din cate stiu eu, ei nici nu au avut o noapte a nuntii. Victor stia ca ne vedem, ne-a si prins de multe ori. Ii raspundea la telefon si eu ii inchideam, nu aveam ce sa ii spun lui. A vrut sa ne intalnim si i-am zis ca nu am ce sa vorbesc cu el. A zis ca vrea sa discutam despre o poza, i-am trimis mesajele din 6 septembrie, ziua cununiei civile. Victor i-a pus soft pe telefon si gps in masina sa o urmareasca, chiar si in casa a pus. Nu a intrat peste noi niciodata. Cand o duceam pe Bianca acasa il gaseam pe Victor asteptand. Controla tot. Bianca i-a cerut divortul din noiembrie pana acum, Victor a refuzat ca sa nu isi strice imaginea, ca nu da bine”, a spus Adrian Cristea la Acces Direct.
Bianca Draguşanu şi Victor Slav au divorţat oficial, la notar. Cei doi se pot însă răzgândi în 30 de zile. Victor Slav nu a invocat adulterul, ci “neintelegeri iremediabile intre parti”.
 
 

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …