Monday , November 28 2022

Adevarul despre relatia Mihaelei Radulescu cu Dani Otil. Ce spune diva

mihaela radulescu-dani otil

După ce ziarele au dat ca “terminată” relaţia dintre Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, în urma unei declaraţii nuanţate a divei, situaţia pare că nu este deloc aşa. În timpul unui show, vedeta a lăsat să se înţeleagă că este în continuare cu matinalul de la Antena 1, relateaza Libertatea.
Mihaela Rădulescu a uluit publicul pe scena Festivalului Castanelor, de la Baia Mare, unde a avut rolul de amfitrion, cu ţinute superbe şi sexy, în ciuda frigului de afară.
Audienţa a rămas însă şi mai surprinsă când diva de la Monaco a fost extrem de volubilă şi a răspuns unei întrebări despre Dani Oţil.
“Cum este cu Dani?”, a întrebat-o un admirator din public.
“Cu Dani e bine. Mai aveţi şi alte întrebări? Să nu citeşti ziarele. Te rog eu frumos să nu citeşti ziarele. Dacă vrei să mă întrebi, întreabă-mă pe mine. Dacă citeşti ziarele este vorba despre altă persoană, crede-mă”, a fost răspunsul Mihaelei Rădulescu.
Zvonurile cum că Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil nu ar mai froma un cuplu au apărut la începutul lui septembrie, după ce diva de la Monaco a lăsat de înţeles în emisiunea lui Teo Trandafir că s-ar fi despărţit de realizatorul TV.
“Acum am o întrebare tabloid. Dacă toţi bărbaţii se uită la tine, este unul care are vreo şansă?”,a întrebat-o Teo Trandafir pe Mihaela Rădulescu.
Replica acesteia a venit imediat: “De la o vreme, da. Am plecat, la revedere”.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …