Saturday , November 26 2022

Adevaratul motiv pentru care Radu Mazare sarit la gatul Mihaelei Radulescu

mazare-radulescu

Primarul Radu Mazăre este un mare iubitor de frumos. De femei frumoase. Edilul a avut numai iubite una şi una şi, când nu a avut o parteneră oficială, a apărut în public înconjurat doar de femei frumoase. Iar atunci când i s-a ivit ocazia, a vorbit la superlativ despre femei. Asta până duminică seară, când edilul a făcut-o cum i-a venit la gură pe una dintre cele mai mari vedete de la noi. Invitat într-o emisiune la România TV, duminică seară, Radu Mazăre a precizat că era bun prieten cu Elan Schwartzenberg şi Mihaela Rădulescu pe vremea când aceştia erau căsătoriţi.
Ceea ce, iniţial, părea o discuţie liniştită despre o vedetă autohtonă, s-a transformat subit într-un război pe faţă. “Ce părere să am eu despre Mihaela? E o haimana! A prins-o bărbatul ei cu altul în casă!”, a răbufnit primarul. Tirul nu s-a oprit însă aici. “O femeie măritată, respectată şi cu copil care face un lucru pe care care l-a făcut Mihaela, pe care o prinde bărbatul că se… cu altul a căzut în ochii mei, nu mai avem ce să discutăm. Cine merge la măciuci e o haimana. Aşa se cheamă, nu!? Ce-a căutat ea după măciuci, când soţul ei o trata ca pe o prinţesă?”, a spus Mazăre, care a continuat tirul: “Dacă îmi făcea mie aşa ceva, eu îi mutam gura la spate”.
Atacul furibund al primarului Constanţei, Radu Mazăre, la adresa Mihaelei Rădulescu venit pe nepusă masă a surprins pe toată lumea. Libertatea a aflat însă motivul care poate sta în spatele acestei răbufniri. Este vorba de o afacere cu terenuri pentru care Mazăre este şi acum judecat la Curtea de Apel Bucureşti. Mai precis, în 2008, Mihaela şi soţul ei de atunci, Elan Schwartzenberg, au cumpărat de la două firme ce primiseră loturile de la primăria păstorită de Mazăre mai multe terenuri de la malul mării, în valoare de sute de mii de euro.
Cei doi soţi sperau să facă o superafacere, prin revânzarea lor sau prin construirea unor imobile. Lucrurile s-au complicat când pe fir au intrat procurorii DNA, terenurile fiind puse sub sechestru, pentru că edilul le-ar fi retrocedat ilegal. Mihaela a încercat să-şi recupereze investiţia inclusiv prin procese civile, fapt care l-ar fi enervat pe Mazăre, care a ţinut în el ranchiuna până zilele trecute, când a explodat.
Libertatea.ro

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …