Sunday , December 4 2022

Adevaratul motiv pentru care Antonia s-a despartit de Vincenzo

antonia

Antonia a decis să se despartă de Vincenzo Castellano în urmă cu mai multe luni iar acum prieteni comuni ai cuplului susţin că ştiu care sunt adevăratele motive care au dus la separarea lor.
Antonia şi Vincenzo nu mai au o relaţie de soţ şi soţie iar acest lucru îl afectează cel mai mult, se pare, pe tatăl italianului, Ciro, care este dispus să facă orice pentru ca cei doi să se împace.
”Familia lui Vincenzo ar face orice ca Antonia să revină acasă, i-ar pune lumea la picioare, dar ea nici nu vrea să audă. Se întâlnesc doar uneori pentru a petrece timpul împreună cu fetiţa. Dorinţa cea mai mare a lui Ciro este să-i împace, dar degeaba”, a povestit o sursă apropiată familiei Castellano, pentru Ring.
Mai mult decât atât, potrivit aceleiaşi surse, amici din cercul apropiat al lui Vincenzo susţin că adevăratul motiv al despărţirii acestuia de Antonia este de fapt infidelitatea:
„Ceea ce nu-i poate trece cu vedere Antonia lui Vincenzo este, se pare, că acesta n-ar prea cunoaşte noţiunea de fidelitate. Ei sunt foarte tineri, cred că nici nu şi-au dat seama când s-au căsătorit şi au făcut un copil. Vincenzo mai vrea să copilărească un pic, nu-i de condamnat. Mai ales că el provine dintr-o familie care e mai libertină din acest punct de vedere”.

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …