Friday , May 31 2024

Adelina viseaza inca la Liviu Varciu si si-ar dori o impacare

Dupa un divort cu scandal, Adelina Pestritu a reusit sa aiba relatii stabile, in timp ce Liviu Varciu a zburat din floare in floare. Proaspat despartita de Razvan Ispas, bruneta a inceput, se pare, sa viseze din nou la fostul sot, sustine Cancan.
Adelina si Varciu lucreaza in acelasi loc, fapt ce le permite sa se vada mai des decat o faceau imediat dupa divort. Se pare ca intalnirile accidentale le-au trezit nostalgii. De fapt, mai mult Adelinei. Desi s-a pus problema impacarii, chiar si public, el nu prea a luat-o in serios, in timp ce ea, se pare, si-a facut sperante.
Recent, Adelina le-a marturisit apropiatilor ca regreta faptul ca fostul ei sot nu se gandeste serios la reluarea relatiei, caci ea si-ar dori ca acest lucru sa se intample. Potrivit surselor din interiorul postului in care lucreaza, bruneta ar fi avut o iesire similara si in cabina de machiaj, inainte de filmarile emisiunii ei.
Aceasta ar fi mers pana intr-acolo cu marturisirea regretelor incat i s-ar fi umezit ochii, iar tristetea ar fi pus stapanire pe ea. In concluzie, Adelina le-ar fi marturisit fetelor din echipa ei ca i-ar placea sa reia relatia cu Varciu. In timp ce fosta sotie plange dupa el, Varciu isi vede linistit de cuceririle lui.

Vezi si

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe …