Friday , May 31 2024

Adelina Pestritu, daramata la vestea ca nu poate avea copii

Vedeta a vorbit cu tristeţe şi durere în suflet la Kanal D despre faptul că nu va putea deveni niciodată mamă. Chiar dacă viaţa ei părea perfectă, acestă veste a dărâmat-o şi i-a amintit de un episod şi mai urât din viaţa ei.
“Am foarte multe lucruri pe care mi le doresc, profesional îmi este bine, sentimental, la fel, sunt mulţumită, însă acum întrăm într-o problemă despre care nu aş vrea să vorbesc la televizor, este foarte intimă, dar pentru că ţin la voi şi sunteţi colegii mei, o să vă spus, deşi îmi este greu să vorbesc despre asta”, a spus Adelina Pestriţu la CANCAN TV de la Kanal D.
Avortul pe care l-a suportat în urmă cu câţiva ani a lăsat urme în sănătatea Adelinei Pestriţu. Copilul pe care trebuia să-l aibă cu fostul soţ, Liviu Vârciu, i-a pus viaţa în pericol atunci, iar acum îi poate spulbera orice sperinţă de a deveni mamă.
“Acestă veste m-a dărâmat pentru că îmi doresc foarte mult copii. Mi s-a spus că în urma sarcinii pe care am avut-o sunt foarte afectată şi va fi foarte greu să rămân însărcinată, lucru pe care eu mi-l doresc foarte mult. Eu simt că îmi doresc foarte tare şi să mi se ia acest vis este tragic pentru mine. Voi lua tratamente prescrise de domnul doctor. Este ceva care acum doar sper să se întâmple, dacă până acum îl aşteptam. Această problemă sper s-o rezov în urma unor tratamente nu tocmai plăcute. Mi-e foarte greu. Încerc să-mi fac meseria aşa cum pot mai bine şi încerc să nu întristez şi mai rău oamenii din jurul meu”, a declarat frumoasa brunetă.
Frumoasa prezentatoare tv nu îşi pierde speranţa şi crede că în cele din urmă va avea, aşa cum îşi doreşte, patru copii, care să-i umple casa de veselie.

Vezi si

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe …