Tuesday , January 31 2023

Adela Popescu si Radu Valcan si-au cumparat o casa superba (FOTO)

adela popescu

Dupa saptamani de chin in care iubitul ei se distra in Thailanda si ea cumpara ciment, Adela Popescu a terminat cu renovarea casei si acum se mandreste cu o locuinta superba.
“Va mai amintiti voi perioada in care plecase Radu in Thailanda sa filmeze si eu ma plangeam ca el sta la plaja si eu am ciment in par si sub unghii? Ca pe el in trezesc valurile si pe mine bormasina? Ca singura intrebare pe care el o aude este, „mai doriti o ora de masaj” si eu „puteti sa mai cumparati doi metri de plinta?
casa adelaEh, in perioada aceea am demarat proiectul de redecorare al casei noastre. Desigur, doar nu eram nebuna sa pornesc la asta singura stiind ca el nu va fi aici. Nu. Am inceput fix cu o saptamana inainte sa se anunte deplasarea. Eh, intr-o saptamana se adunase deja suficient moloz cat sa nu mai fie cale de intoarcere. Dar sa va pun putin la zi cu ordinea evenimentelor.
Locuiam deja de 3 ani aici si simteam ca venise momentul pentru o schimbare. Inainte sa ne mutam aici, locuiam intr-un apartament dragut langa parcul Herastrau si in viata noastra aparuse Paco. Un motiv perfect sa cautam mai mult spatiu. Eu visam la un apartament mai mare cu o terasa generoasa, Radu, la o curte a carei iarba sa o tunda el o luna si apoi sa cheme gradinarii. Nu pot sa zic ca imi displacea complet ideea cafelutei in curte, dar asta ar fi insemnat sa ne mutam la o distanta considerabila de Bucuresti, ceea ce ar fi creat o multime de probleme. Eu sunt cascata si imi uit textele, hainele, telefonul, etc. Una e sa te intorci doi km, alta e sa pleci in excursie pana la Corbeanca sau Snagov. Pentru cei care au un program fix, nu gasesc ca distanta este o problema, dar la modul in care ni se desfasoara noua o zi… o casa in afara Bucurestiului mi se parea o varianta de neluat in calcul.
casa adela1Am vazut zeci de apartamente.. Nimic. Nu aveam feelingul ala ca ne-am gasit cuibul. Pana intr-o zi cand am acceptat sa mergem sa vedem casuta cu trandafiri. O gasisem pe internet. Nu prea mare, perfecta pentru noi. Nu prea departe, adica la o aruncatura de bat de Mall Promenada. Nu era in forma ideala pentru noi, ca dispunere si amenajare, dar stiam ca ne putem „juca” cu ea. In plus, cartierul era superb, locuit de oameni senzationali si de curti pline de flori. Argumente importante.
casa adela2Ce mai tura vura, am luat-o iar in primul an am facut doar mici modificari cat sa ne simtim bine. Acum locuim parca in alta casa gandita cu maiestrie. Dupa cateva referinte ne-a desenat exact „atmosfera” la care visasem. Va las mai jos cateva imagini, nu prea multe, ca asa cum ne cunoasteti, tinem la intimitatea noastra. Dar nu m-a lasat sufletul sa nu va arat si voua ce a iesit, mai ales ca v-am promis ca o voi face!”, a scris Adela pe blog.
 

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …