Saturday , February 4 2023

Adam Sandler le-a oferit colegilor de filmare câte un Maserati

Adam Sandler le-a oferit colegilor din cel mai recent film al său, intitulat “Oameni mari şi fără minte/ Grown Ups”, câte un automobil Maserati, în valoare de 208.000 de dolari, în semn de mulţumire că au acceptat să joace alături de el în această comedie, informează thesun.co.uk.
Adam Sandler, în vârstă de 44 de ani, le-a oferit câte un automobil Maserati actorilor Chris Rock, David Spade, Rob Schneider şi Kevin James. Cei patru actori joacă alături de Sandler în comedia “Oameni mari şi fără minte/ Grown Ups”, lansată pe marile ecrane în vara acestui an.
“Ieri, când am ieşit din casă, am văzut un Maserati nou-nouţ în parcarea din faţa casei mele. Acum am impresia că sunt târfa lui Adam Sandler”, a declarat Chris Rock, considerat unul dintre cei mai buni actori de comedie din Statele Unite.
Adam Sandler, care deţine o companie de producţie cinematografică (Happy Madison) şi scrie uneori scenariile filmelor în care joacă, are o avere estimată la peste 160 de milioane de dolari.
Într-un sondaj recent, Adam Sandler a ocupat poziţia a noua în topul actorilor cel mai puţin profitabili de la Hollywood.
Adam Sandler a mai jucat în filme precum “Tipi simpatici” (2009), “Nu te pune cu Zohan” (2008), “Vă declar soţ şi… soţie?” (2007), “Click – Zapând prin viaţă” (2006) şi “Echipa Sfarmă-Tot” (2005).

Vezi si

Un câine militar „s-a întors” pe front în trei picioare

Povestea câinelui militar Vas’ka a devenit virală după ce s-a întors pe frontul din Ucraina …