Friday , December 2 2022

Actrita Kelly Preston, sotia lui John Travolta, a murit la 57 de ani

Soția lui John Travolta, Kelly Preston, a murit la vârsta de 57 de ani. Actorul a confirmat vestea printr-o postare pe Instagram, duminică seara.

„Cu mare tristețe și cu inima îndurerată vă informez că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta pe care o ducea de doi ani cu cancerul la sân”.

 

„Îmi voi lua ceva timp pentru a fi alături de copiii mei care și-au pierdut mama, așa că vă rog să mă iertați dacă nu veți mai auzi de noi o perioadă. Dar va rog să știti că voi simți dragostea voastră în săptămânile și lunile ce vor urma, pe măsură ce ne vom vindeca”.

Fiica celor doi, Ella (20 ani), a scris la rândul ei: „Te iubesc atât de mult mama”, transmind că aceasta a fost „curajoasă, puternică, frumoasă și iubitoare”. Acesta a povestit și despre curajul de care mama sa a dat dovadă în lupta pe care a dus-o în ultimii doi ani cu cancerul la sân.

Preston, actriță și model, și Travolta (66 de ani) au fost căsătoriți 29 de ani. Au împreună doi copii, Ella și Benjamin (9 ani). Celălalt fiul al lor, Jett, a murit în 2009, la 16 ani.

filmnow.ro

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …