Tuesday , February 27 2024

Actrita Daryl Hannah a fost diagnosticata cu autism in copilarie

daryl hannah

Actriţa americană Daryl Hannah a dezvăluit într-un interviu recent faptul că s-a luptat cu o “timiditate istovitoare” pe parcursul întregii sale cariere şi că a fost diagnosticată cu autism, în copilărie.
 
Actriţa din “Blade Runner” spune că s-a confruntat pe parcursul întregii sale cariere cu o “timiditate istovitoare”, ca urmare acestui sindrom complex, care se caracterizează printr-o interacţiune socială şi o comunicare defectuoasă, dar şi printr-un comportament restrictiv şi repetitiv, informează contactmusic.com.
“Nu m-am simţit niciodată confortabil când eram în centrul atenţiei. Asta m-a speriat de moarte întotdeauna”, a dezvăluit actriţa în vârstă de 52 de ani într-un interviu acordat revistei People.
Daryl Hannah, care a avut în trecut relaţii cu cântăreţul Jackson Browne şi John F. Kennedy Jr., fiul decedat în 1999 al fostului preşedinte american J.F. Kennedy, spune că era “îngrozită” de ideea de a discuta despre afecţiunea ei cu cineaştii cu care a colaborat. Totodată, actriţa americană a refuzat întotdeauna să acorde interviuri pentru a-şi promova filmele.
“Am pierdut atât de mult timp fiind speriată, timidă şi nesigură pe mine. Viaţa e prea scurtă pentru a te stresa din cauza lucrurilor minore”, a spus Daryl Hannah.
Totodată, ea spune că a învăţat în cele din urmă să îşi controleze anumite aspecte ale bolii.
“Acum sunt o femeie matură. Am învăţat câteva lucruri care mi-ar fi făcut viaţa mai uşoară dacă le-aş fi ştiut în urmă cu 20 de ani”, a spus ea.

Vezi si

statueta, Oscar, premiu, Obiectiv

Premiile Oscar 2024 vor fi acordate pe 11 martie. Unde poate fi văzută live ceremonia

Decernarea Premiilor Oscar va putea fi urmărită în direct, în 11 martie, de la ora …