Sunday , October 1 2023

Actrita cu origini romanesti, favorita la premiile Emmy

tatiana maslany

Tatiana Maslany, o actriţă româncă, este marea favorită la premiul Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol principal. Imediat după anunţul nominalizărilor, numele ei s-a aflat pe buzele tuturor americanilor, iar presa de peste Ocean nu a contenit cu laude la adresa ei.
New York Times, Vanity Fair sau The Hollywood Reporter sunt doar câteva din marile publicaţii americane ce laudă talentul actriţei care joacă în serialul SF de succes “Orphan Black”, despre clonări ilegale, al postului de televiziune BBC America, devenind cea mai mediatizată actriţă în acest moment. New York Times notează că în hoarda de clone cărora le dă viaţă în serial, 12 la număr, actriţa de 29 de ani a reuşit să creeze cele mai ciudate şi mai sofisticate roluri, aşa că nu e de mirare că aceasta e considerată “cea mai bună actriţă în viaţă”. Fanii şi criticii comentează pe internet şi pe reţelele de socializare că tânăra reuşeşte să joace atât de bine fiecare personaj în parte, având de fiecare dată alt accent, încât te face să crezi că e vorba de altă actriţă.
Tatiana s-a născut în Canada, având bunici care au emigrat din România. Ea a debutat în actorie la vârsta de 9 ani, vorbeşte perfect engleza, germana şi franceza, iar pentru fiecare episod din “Orphan Black” este plătită cu 50.000 de dolari. Din 2013, a jucat în trei sezoane cu zece episoade fiecare şi deja au început pregătirile pentru noul sezon, reuşind să strângă doar din serial o avere de 1.500.000 de dolari. Tatiana concurează cu câteva nume sonore la Hollywood pentru premiul Emmy, printre care Claire Danes, Robin Wright sau Viola Davis.
libertatea.ro

Vezi si

Cher este acuzată că a angajat patru bărbați pentru a-l răpi pe fiul ei dintr-un hotel

Cher, celebra cântăreață și actriță, este acuzată că a angajat patru bărbați pentru a-l răpi …