Tuesday , November 29 2022

Actrita Blake Lively este cea mai dorita femeie din lume

Actri]a american\ Blake Lively, starul din serialul TV “Gossip Girl”, a fost desemnat\ cea mai dorit\ femeie din lume, în urma unui sondaj realizat de site-ul AskMen.com, la care au participat peste 5 milioane de b\rba]i, informeaz\ contactmusic.com.
Actri]a american\ în vârst\ de 23 de ani, care s-a desp\r]it în septembrie 2010 de partenerul ei de via]\ Penn Badgley, al\turi de care a jucat în “Gossip Girl”, a învins în acest sondaj nume sonore de la Hollywood.
Mila Kunis, starul din “Black Swan”, care s-a desp\r]it recent de Macaulay Culkin, dup\ o rela]ie care a durat opt ani, a ocupat locul al doilea, iar actri]a Sofia Vergara, celebr\ pentru rolul din serialul de comedie “Modern Family”, a ocupat treapta a treia a podiumului.
Top modelul Selita Ebanks s-a situat pe locul al patrulea, iar starul casei Victoria’s Secret Miranda Kerr, care a devenit recent m\mic\, dup\ ce l-a adus pe lume pe Flynn, fiul ei [i al actorului Orlando Bloom, a ocupat pozi]ia a cincea.
Pe locurile urm\toare s-au clasat, în ordine, cânt\rea]a britanic\ Cheryl Cole, actri]a american\ Scarlett Johansson, cânt\rea]a american\ Katy Perry, actri]a american\ Anne Hathaway [i actri]a canadian\ Jessica Paré.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …