Thursday , August 18 2022

Actrița Anne Heche, rănită și cu arsuri grave după un accident de mașină urmat de incendiu în LA

Actrița Anne Heche (cunoscută din filmele Psycho, Donnie Brasco și Cedar Rapids) a fost grav rănită după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de o casă din Los Angeles și a luat foc. Pompierii au avut nevoie de 65 de minute pentru a stinge focul.

Cu puțin timp înainte, a lovit un complex de apartamente, a plecat de la locul accidentului și la câteva sute de metri a intrat cu mașina din nou într-o casă.

Actrița Anne Heche a fost intubată, după ce a ajuns în stare critică la spital, în urma unui accident îngrozitor în care i-a explodat mașina. Femeia de 53 de ani a suferit arsuri îngrozitoare în timpul coliziunii și a fost târâtă afară din epavă de către pompieri, după ce automobilul a izbucnit în flăcări pe străzile din Los Angeles. Durerile chinuitoare au făcut-o să se zvârcolească pe targă, înainte de a ajunge în ambulanța care a transportat-o la o unitate de primiri urgențe, direct la Terapie Intensivă.

Imaginile șocante surprind, de asemenea, epava arsă a automobilului său, marca Mini Cooper, care a fost remorcat dintr-un gard viu situat în apropierea unei școli. O fotografie o ilustrează pe Anne Heche cu doat câteva momente înainte de al doilea accident, cu ceea ce pare a fi o sticlă de vodcă așezată în suportul pentru pahare din mașină.

Accidentul a provocat un incendiu de proporții în interiorul proprietății de care s-a lovit mașina actriței Anne Heche și a fost nevoie de 65 de minute pentru ca cei 59 de pompieri să stingă complet flăcările.

Potrivit NBCLA, șoferița mergea cu viteză pe o stradă rezidențială – iar Mini Cooper-ul albastru a intrat într-o casă cu două etaje din Mar Vista.

Ofițerii cred că este posibil ca mașina să fi lovit inițial o bordură și că s-a răsturnat.

Potrivit Departamentului de pompieri din Los Angeles, o femeie a fost găsită în interiorul mașinii, respectiv actrița Anne Heche, care a fost transportată la spital.

Un vecin a declarat pentru NBCLA: „Casa era plină de fum. Cred că au folosit macaraua pentru a muta mașina pentru a extrage șoferul. A fost o nebunie”.

Heche este cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Psycho, Donnie Brasco și Cedar Rapids. Actrița este o lesbiană declarată și fostă parteneră a celebrei realizatoare TV Ellen de Generes.

Vezi si

Tinerii se uită la televizor de aproape șapte ori mai puțin decât cei de peste 65 de ani

Tinerii se uită în prezent de aproape șapte ori mai puțin la televizor decât persoanele …