Wednesday , June 7 2023

Actorul Tom Sizemore, cunoscut din „Salvați soldatul Ryan”, a suferit un anevrism cerebral și se află în stare critică

Actorul american Tom Sizemore, cunoscut pentru rolurile sale din ‘Saving Private Ryan’ (Salvaţi soldatul Ryan, 1998) şi ‘Black Hawk Down’ (Elicopter la pământ!, 2001), a fost spitalizat la Los Angeles după ce a suferit un anevrism cerebral sâmbătă dimineaţa devreme şi se află în stare critică, a anunţat managerul său, Charles Lago, informează Reuters.

În anul 2000 a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o miniserie sau film realizat pentru televiziune pentru rolul său din ‘Witness Protection’ (Martor sub protecţie).

Sizemore s-a luptat cu dependenţa de droguri aproape toată cariera sa, care s-a întins pe parcursul a zeci de ani, şi a avut multiple conflicte cu forţele de ordine. O serie documentară din 2007, ‘Shooting Sizemore’, a relatat eforturile sale de a-şi recâştiga viaţa şi cariera după ce a fost condamnat pentru agresarea fostei sale prietene şi a intrat la dezintoxicare pentru consum de metamfetamină şi heroină. Actorul a fost arestat de mai multe ori în ultimii ani pentru conducere sub influenţa alcoolului şi posesie de droguri.

 

Vezi si

Kevin Costner și Morgan Freeman filmează timp de 2 luni un serial în România

Doi dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, Kevin Costner și Morgan Freeman, se …